Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 07:56

Δωρεά μελετών για το πατρικό της Μαρίας Κάλλας στο Νεοχώρι Μελιγαλά

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Δωρεά μελετών για το πατρικό της Μαρίας Κάλλας στο Νεοχώρι Μελιγαλά

Τα προσχέδια αρχιτεκτονικών μελετών για την ανακατασκευή του πατρικού της Μαρίας Κάλλας δωρίζει η Ενωση Φίλων Μαρίας Κάλλας στο Δήμο Οιχαλίας.

Την απόφαση πήρε η γενική συνέλευση της Ενωσης αλλά για να γίνει η δωρεά θα πρέπει πρώτα να την αποδεχτεί το Δημοτικό Συμβούλιο. Γι' αυτό και η Ενωση Φίλων Μαρίας Κάλλας έστειλε σχετική επιστολή προς το δήμαρχο Αριστείδη Σταθόπουλο και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Οιχαλίας.

Σε αυτήν αναφέρει: «Υλοποιώντας απόφαση της γενικής συνέλευσης της Ενωσης Φίλων Μαρίας Κάλλας σας κάνουμε δωρεά προσχέδια αρχιτεκτονικών μελετών της ανακατασκευής του πατρογονικού κτίσματος Μαρίας Κάλλας (Ν. Καλογερόπουλου) στην Τ.Κ. Νεοχωρίου του δήμου σας. Σύμφωνα, όμως με την απόφαση της γενικής συνέλευσης οφείλετε να αποδεχτείτε τη δωρεά μας με απόφαση του Δημοτικού σας Συμβουλίου, την οποία όταν μας την κοινοποιήσετε θα σας παραδώσουμε τα εν λόγω προσχέδια».

 

Σχόλια  

0 # ΓΑΖΗΣ 21-07-2016 10:28
ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ,ΕΝΑ ΣΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΒΕΤΙ ,ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΛΕΒΕΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΔΕΡΟΣΤΙΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΙΑ . ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑς ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΒΕΤΙ ΕΠΛΕΝΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΡΡΙΠΑΝΤΙΚΑ .ΘΕΩΡΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ .ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΛΕΚΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΛΙΓΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ .
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER