Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 08:42

Δεν τον αποζημιώνουν: Ζημιές σε "χριστουγεννιάτικο" ιστιοφόρο στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Δεν τον αποζημιώνουν: Ζημιές σε "χριστουγεννιάτικο" ιστιοφόρο στην Καλαμάτα

Το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης ιστιοφόρου σκάφους Παναγιώτης Γεωργαντάς, γιατί δεν αποζημιώνει τις ζημιές που υπέστη το σκάφος του, το οποίο είχε παραχωρήσει στο δήμο για να το στολίσει στο λιμάνι της πόλης, κατά την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων 2015 - Πρωτοχρονιάς 2016. 

«Παραχώρησα το σκάφος μου, όπως μου ζήτησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χάρης Βγενής, φωταγωγήθηκε στο λιμάνι για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, αλλά την τελευταία μέρα με το δυνατό αέρα έγειρε κι έπεσε κι έπαθε ζημιά», μας είπε ο κ. Γεωργαντάς. Παρατήρησε ότι «από το Γενάρη με κοροϊδεύουν, καθώς ενώ είχαν υποσχεθεί -ο κ. Βγενής- ότι θα καλύψουν τη ζημιά, δεν το κάνουν». Ο ιδιοκτήτης του σκάφους επικρίνει το δήμαρχο για τη συμπεριφορά του, λέγοντας ότι «τον έχουμε πάρει τηλέφωνο για ραντεβού και δεν μπορούμε να τον συναντήσουμε» και παρατηρεί πως «δεν είναι συμπεριφορά δημάρχου αυτή σε έναν πολίτη, σε ένα δημότη».

Κάποια φορά που ο κ. Γεωργαντάς αναγκάστηκε να περιμένει το δήμαρχο, όταν προσερχόταν στο Δημαρχείο, όπως μας ανέφερε, «μου απάντησε "εσύ είσαι ο Γεωργαντάς που ζητάς 18.000 ευρώ;" και μου είπε να κάνω ό,τι θέλω».

Ο ιδιοκτήτης ξεκαθαρίζει ότι εγώ «δεν είπα ποτέ ότι θέλω 18.000 ευρώ. Ζήτησα να μου φτιάξει το σκάφος ο δήμος με το δικό του μάστορα, όπου θέλει».

Κλείνοντας, ο κ. Γεωργαντάς μας είπε ότι «το σκάφος είναι σε πολύ καλή κατάσταση, επαγγελματικό και το καλοκαίρι θα δούλευε και θα μου απέφερε έσοδα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που είχα κάνει. Εχουμε κάνει πολλή υπομονή, αλλά συνεχίζεται η ίδια κοροϊδία».

Γ.Σ.


NEWSLETTER