Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2016 19:25

Διανομή επισιτιστικής βοήθειας στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διανομή επισιτιστικής βοήθειας στην Καλαμάτα

Διανομή από το Δήμο Καλαμάτας ειδών επισιτιστικής βοήθειας και βασικής υλικής συνδρομής θα γίνει από τις 8 μέχρι τις 12 Αυγούστου, στο πλαίσιο του προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Αυτό γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο δήμος, προσθέτοντας ότι η διανομή στους δικαιούχους του προγράμματος θα γίνει μέσω της Διεύθυνσης Πρόνοιας, μεταξύ 9 το πρωί και 2 το μεσημέρι, από την αποθήκη Πατριαρχέα Δ. και Α. Logistics, στην οδό Ιωάννη Ψαρρέα, στη θέση Παλιάμπελα, ως εξής:

α) Δευτέρα 8 Αυγούστου τα επώνυμα από Α μέχρι Ζ, β) Τρίτη 9 Αυγούστου τα επώνυμα από Η μέχρι Λ, γ) Τετάρτη 10 Αυγούστου τα επώνυμα από Μ μέχρι Π, δ) Πέμπτη 11 Αυγούστου τα επώνυμα από Ρ μέχρι Ω και ε) Παρασκευή 12 Αυγούστου σε αιτούντες ανεξαρτήτως αρχικού γράμματος του επωνύμου τους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να προσέλθουν τις προηγούμενες ημέρες.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας/Διαβατήριο ή ΑΜΚΑ (βιβλιάριο ασθενείας ή βεβαίωση ΑΜΚΑ) του αιτούντος.

Καταλήγοντας η ανακοίνωση επισημαίνει ότι επειδή οι ποσότητες που θα διανεμηθούν θα είναι σημαντικές, θα πρέπει οι ωφελούμενοι να έχουν μέσο μεταφοράς ή επιπλέον άτομο για βοήθεια. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 27213 61858, 27213 61864, 27213 61834.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER