Σάββατο, 06 Αυγούστου 2016 14:08

Εγκριση τιμών για το πανηγύρι στο Μελιγαλά 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εγκριση τιμών για το πανηγύρι στο Μελιγαλά 

Τις τιμές για τους χώρους του πανηγυριού στο Μελιγαλά, που θα γίνει 4 με 10 Σεπτεμβρίου, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Οιχαλίας.

Συγκεκριμένα, στην εισήγησή της προς το Δημοτικό Συμβούλιο, που συνεδριάζει σήμερα, προτείνει τα εξής:

α) Για το τμήμα του δρόμου από 7η επαρχιακή οδό προς Σιδηροδρομικό Σταθμό και μέχρι τη διασταύρωση της οδού προς Εθνικό Στάδιο, δεξιά και αριστερά, 25 ευρώ το τρέχον μέτρο.

β) Από τη διασταύρωση της οδού Εθνικού Σταδίου προς Σιδηροδρομικό Σταθμό και μέχρι τον χώρο

του λούνα παρκ, δεξιά και αριστερά, 25 ευρώ το τρέχον μέτρο.

γ) Από την κεντρική είσοδο του προαυλίου του Ιερού Ναού επί της 7ης επαρχιακής οδού και μέχρι 15 θέσεις -ήτοι 60 μέτρα της οδού προς Εθνικό Στάδιο, αριστερά και δεξιά- 20 ευρώ το τρέχον μέτρο. Οι υπόλοιπες 15 θέσεις -ήτοι 60 μέτρα μέχρι τη διασταύρωση της οδού προς το Σιδηροδρομικό Σταθμό, δεξιά και αριστερά- 25 ευρώ το τρέχον μέτρο.

δ) Στην οδό προς το Εθνικό Στάδιο και από τη διασταύρωση της οδού προς το Σιδηροδρομικό Σταθμό, οι πρώτες 10 θέσεις -ήτοι 40 μέτρα, δεξιά και αριστερά- 20 ευρώ η κάθε μία. Οι υπόλοιπες 10 θέσεις -ήτοι 40 μέτρα μέχρι το φυλάκιο της σιδηροδρομικής γραμμής, δεξιά και αριστερά- 15 ευρώ η κάθε μία.

ε) Μέσα στο Μπεζεστένι 40 ευρώ η κάθε θέση.

στ) Εξω από την κεντρική είσοδο στο Μπεζεστένι, δεξιά και αριστερά, 25 ευρώ το τρέχον μέτρο.

ζ) Οι θέσεις για τα γαλόπουλα, 50 ευρώ για κάθε έκθεση ενώ για τα μεμονωμένα ζώα -και μέχρι πέντε- δωρεάν.

Ως χώρος για το λούνα παρκ προτείνεται προς εκμίσθωση η έκταση νοτιοανατολικά των οδών Σιδηροδρομικού Σταθμού και Σταδίου, η δημοπρασία για τον οποίο θα διεξαχθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στις 18 Αυγούστου, αν αποβεί άγονη θα επαναληφθεί στις 23 Αυγούστου, ενώ αν και η δεύτερη δημοπρασία δεν φέρει αποτέλεσμα, η εκμίσθωση μπορεί να γίνει με απευθείας. Ως τιμή εκκίνησης προτείνεται το ποσό των 5.000 ευρώ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER