Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 13:01

Απάντηση για το Λαγκούβαρδο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Απάντηση για το Λαγκούβαρδο

Κατ’ αρχήν η παραλία «Λαγκούβαρδος» ήταν πάντα στην ίδια θέση, πανέμορφη αλλά αναξιοποίητη και ερημική μέχρι που κάποιοι «καντινιέρηδες», προσδοκώντας και σε προσωπικό όφελος είναι αλήθεια, αποφάσισαν να την αναδείξουν και να την κάνουν γνωστή, ξακουστή και κυρίως προσιτή και στον τελευταίο παραθεριστή. Από όλη αυτή την προσπάθεια κύριος ωφελημένος είναι ο Δήμος Τριφυλίας που εισπράττει παχυλά μισθώματα χωρίς ουσιαστική προσφορά. Καλό θα είναι λοιπόν ο κ. δήμαρχος να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται σε «μαφία» και συνθήκες Κάτω Ιταλίας και κυρίως όταν οι αναφορές αυτές είναι γενικές και συμπεριλαμβάνουν λουόμενους, πολίτες και επιχειρηματίες. 

Σε ό,τι μας αφορά θέλαμε να τονίσουμε ότι εμείς και οι οικογένειές μας που για τρία συνεχόμενα χρόνια λειτουργούμε καντίνα στο Λαγκούβαρδο έχομε δώσει δείγματα υγιούς επιχειρηματικότητας σε διάφορους κλάδους της οικονομίας και δεν επιτρέπουμε σε κανένα να μας αποδίδει κατηγορίες για ανήθικες και μαφιόζικες δράσεις και πρακτικές. Αποδεχθήκαμε πλήρως την απόφαση του κ. δημάρχου αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μας αναλογεί, αλλά μέχρις εκεί.

Διαβάζοντας ολόκληρη τη δήλωση του κ. δημάρχου θα νόμιζε κανείς ότι όλοι εμείς στήσαμε μια επιχείρηση στο πόδι για να κάνουμε «αρπαχτή» και ότι τώρα θ’ αποκατασταθεί η νομιμότητα και κυρίως η ποιότητα των υπηρεσιών που θα προσφέρονται. Πρέπει λοιπόν να γνωρίζουμε ότι η νομιμότητα απαιτεί τροχήλατη καντίνα χωρίς καμία άλλη προσθήκη που θα προσφέρει είδη κυλικείου θερινού σινεμά - νομιμότητα που αν τηρείτο απαρέγκλιτα θα είχε καταδικάσει τον Λαγκούβαρδο στην αφάνεια, όπως άλλωστε πολλά συμφέροντα επιδιώκουν. 

Θα πρέπει να τονιστεί, αν και όλοι οι λουόμενοι το γνωρίζουν, ότι οι καντίνες της παραλίας του Λαγκούβαρδου προσφέρουν επί σειρά ετών ποιοτικές και φθηνές υπηρεσίες υπερβαίνοντας, είναι αλήθεια, τα στενά όρια του νόμου σε θέματα που δεν έχουν να κάνουν όμως με την ασφάλεια και υγιεινή των πολιτών. Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική από αυτήν που αφήνεται να εννοηθεί στη δήλωση του κ. δημάρχου και η εικόνα που σχηματίζεται σ’ αυτούς που επέλεξαν ή σκοπεύουν να επιλέξουν τον Λαγκούβαρδο για τις θερινές και όχι μόνο διακοπές τους είναι παραπλανητική αλλά και δυσφημιστική. 

Καλό θα είναι λοιπόν να χαμηλώσουν οι τόνοι, έχουμε όλοι ευθύνες γι’ αυτή την κατάληξη, και ο καθένας ας αναλάβει τις δικές του, έχοντας κατά νου ότι η τουριστική αξιοποίηση της Τριφυλίας όχι μόνο δεν τελειώνει εδώ, αλλά τώρα μόλις αρχίζει.

 

Μετά τιμής, 

Γιώργος και Δημήτρης Μιχαλακόπουλος

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER