Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 20:25

Περιοδείες και εγκαίνια εκλογικού κέντρου του Γ. Χρονόπουλου στην Πύλο

Γράφτηκε από την

Τα καταστήματα και την τοπική αγορά στο Χαρακοπειό και την Κορώνη επισκέφθηκε την Κυριακή το πρωί   ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία για τον Δήμο  Πύλου-Νέστορος Γιώργος Χρονόπουλος.
Ο κ.  Χρονόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους δημότες της περιοχής, να αφουγκραστεί τα προβλήματα  τους και να τους ενημερώσει για το πρόγραμμά του. Στη συνέχεια εγκαινίασε το  εκλογικό του κέντρο στην Κορώνη παρουσία πολλών φίλων και υποστηρικτών του. Στα εγκαίνια παρευρέθηκε  και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θανάσης Πετράκος. Αργά το απόγευμα ο Γιώργος Χρονόπουλος εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο στην Πύλο παρουσία πολλών  φίλων ο κ. Χρονόπουλος στο σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συγκρότηση ενός ποιητικού και δυναμικού ψηφοδελτίου με ανθρώπους έτοιμους να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας.
Επίσης προέβη σε ένα σύντομο απολογισμό του έργου του στον Δήμο Πύλου καθώς και στο περίγραμμα που θα ακολουθήσει στους βασικούς τομείς της οργάνωσης του Δήμου της κοινωνικής και αγροτικής πολιτικής καθώς και τις προοπτικές της τουριστικής ανάπτυξης με δράσεις για το περιβάλλον, την νεολαία, την τρίτη ηλικία.