Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016 21:01

Σταθερές οι τιμές για το πανηγύρι των Γαργαλιάνων 

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σταθερές οι τιμές για το πανηγύρι των Γαργαλιάνων 

Σταθερές θα μείνουν οι τιμές για την εμποροπανήγυρη των Γαργαλιάνων, όπως αποφάσισε χθες η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας.

Πιο συγκεκριμένα αυτές θα είναι στα 40 ευρώ το τρέχον μέτρο και 2 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο για το χώρο του Λούνα Παρκ, όπου θα παραχωρηθούν μέχρι 2.000 τετραγωνικά μέτρα.

Στην ίδια συνεδρίαση: Αποφασίστηκε η έγκριση ανάληψης δαπάνης και ψήφιση πιστώσεων προϋπολογισμού του δήμου όπου επιχορηγήθηκε η Κοινωφελής Επιχείρηση ΚΕΠΑΠΠΕΔΗΜ με 50.000 ευρώ. Εγινε η έγκριση των πρακτικών του πρόχειρου επαναληπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια πλαστικών κάδων αποκομιδής απορριμμάτων. Εδώ υπήρξαν δύο ενδιαφερόμενοι και το έργο κατοχυρώθηκε στην εταιρεία «Helesi Περιβαλλοντική», η προσφορά της οποίας ήταν 62.384 ευρώ με ΦΠΑ για 258 κάδους 1.100 λίτρων ο καθένας.

Επίσης: Αποφασίστηκε η μη άσκηση ένδικων μέσων κατά απόφασης του Ειρηνοδικείου Κυπαρισσίας όπου είχε προσφύγει εργολάβος για τη μη πληρωμή έργου που είχε εκτελέσει τον Ιούλιο του 2012 στον Αετό. Ετσι ο δήμος θα πληρώσει το ποσό των 10.000 ευρώ συν ΦΠΑ, συν τόκους 2.660 ευρώ, συν τα δικαστικά έξοδα 338 ευρώ.

Τέλος, αποφασίστηκε η τροποποίηση του προϋπολογισμού και δημιουργήθηκε κωδικός για τον ηλεκτροφωτισμό του πανηγυριού Κυπαρισσίας με ποσό 10.000 ευρώ.

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER