Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011 14:43

Συγχαρητήρια Γρυπιώτη σε επιτυχόντες

Γράφτηκε από την

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες, οι οποίοι, με την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, είδαν τους κόπους και τις προσπάθειες όλων των μαθητικών χρόνων, να αποδίδουν, εν τέλει, καρπούς.
Γνωρίζοντας ότι, η διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων και ιδιαίτερα η αναμονή των αποτελεσμάτων συνοδεύεται από πολύ άγχος και αγωνία, έννοιες που συμμερίζομαι απόλυτα, εύχομαι από καρδιάς στους επιτυχόντες, καλή δύναμη, θάρρος, ζήλο, ακόμη περισσότερες επιτυχίες και υπομονή στο δύσκολο δρόμο που ακολουθεί.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν, ακόμη, στους γονείς, οι οποίοι συμμερίστηκαν και στήριξαν την προσπάθεια των παιδιών τους, καθώς επίσης στους εκπαιδευτικούς, για την πολύτιμη γνώση, την εμπειρία και τη βοήθεια που προσέφεραν με επιμονή και υπομονή όλα αυτά τα χρόνια.
Να συγχαρώ, ωστόσο, για την προσπάθειά τους και όλους όσοι δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποιο Ανώτατο Ίδρυμα, διαβεβαιώνοντάς τους, ότι η προσωπικότητα και η αξία των ανθρώπων, δεν κρίνεται από μια ενδεχόμενη αποτυχία. Άλλωστε, η επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις δεν συνιστά μοναδική ευκαιρία για την υλοποίηση των στόχων τους.
Τέλος, να προτρέψω εισακτέους και μη, να οπλιστούν με περισσή υπομονή, θάρρος και επιμονή καθώς, οι καιροί που διανύουμε είναι χαλεποί και άκρως απαιτητικοί. Εξάλλου, ο αγώνας της ζωής αρχίζει τώρα για όλους, επιτυχόντες και μη, μπροστά σε ένα μέλλον που δικαιωματικά τους ανήκει.   Επιτυχίες, λοιπόν, εύχομαι, υπομονή και καλή δύναμη!

Ο Δήμαρχος Ευρώτα
Ιωάννης Γ. Γρυπιώτης





NEWSLETTER