Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 20:31

Αρ. Σταθόπουλος: "Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται"

Γράφτηκε από την
Αρ. Σταθόπουλος: "Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται"

Την παραπομπή σε δίκη 28 κατηγορουμένων (από τους συνολικά 34) για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο προτείνει ο εισαγγελέας Σταμάτης Δασκαλόπουλος.

Ανάμεσα τους και ο δήμαρχος Οιχαλίας, πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΜ και επί σειρά ετών παράγοντας της ΕΠΟ, Αριστείδης Σταθόπουλος. Το αν τελικά θα παραπεμφθούν σε δίκη, είναι κάτι το οποίο θα το αποφασίσει το συμβούλιο Εφετών.

Να σημειωθεί ότι παραμένουν οι περιοριστικοί όροι για τον Αριστείδη Σταθόπουλο α) Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, β) Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Πάντως ο δήμαρχος Οιχαλίας με αφορμή τις σημερινές εξελίξεις εξέδωσε την παρακάτω δήλωση:

"Έχοντας εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη  βασικός πυλώνας της οποίας είναι το τεκμήριο της αθωότητας δηλαδή ότι όλοι είναι αθώοι μέχρι να καταδικασθούν είμαι  κάτι περισσότερο από βέβαιος  ότι οι Κασσάνδρες θα διαψευστούν, στο τέλος θα λάμψει  η αλήθεια και θα αποδειχθεί  η πέραν πάσης αμφιβολίας αθωότητά μου. Και σε όσους δε, βιάζονται και επιθυμούν να προκύψουν τα αντίθετα, βρίσκει απόλυτη εφαρμογή η λαϊκή ρήση «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται".

 


NEWSLETTER