Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 20:44

Σύμβαση για την πρώην Καρδιολογική Κλινική 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σύμβαση για την πρώην Καρδιολογική Κλινική 

Τη σύμβαση για το έργο επισκευής και διαρρύθμισης του κτηρίου της πρώην Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, για την στέγαση υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας, υπέγραψε χθες ο δήμαρχος Π. Νίκας με τον εκπρόσωπο του αναδόχου.

Το έργο προϋπολογισμού 1.364.000 ευρώ χρηματοδοτείται από το δάνειο των 5,5 εκ.ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ανάδοχος είναι η εταιρεία Pdl ΑΕ, με έκπτωση 60,20%.

Τις προηγούμενες μέρες ο δήμαρχος υπέγραψε τις συμβάσεις για άλλα 3 έργα από το ίδιο δάνειο. Είναι: 

- Η αστική ανάπλαση ζώνης οδού Αριστομένους από οδό Ξενοφώντος μέχρι Δημοτικό Πάρκο (στα "Ουζάκια") προϋπολογισμού 1.925.000 ευρώ μα ανάδοχο την εταιρεία Ολύμπιος ΑΤΕ, με έκπτωση 60,32%.

- Η ανάπλαση ανατολικής όχθης ποταμού Αρι με δημιουργία πεζόδρομου - ποδηλατόδρομου, προϋπολογισμού 378.425 ευρώ, με ανάδοχο την εταιρεία Alpha Delta Constructions ΑΤΕ, με έκπτωση 52,03%.

- Η εγκατάσταση χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου πρώην Σφαγείων και βελτίωση λοιπών εγκαταστάσεων, με ανάδοχο τον Ιάσονα Γκαζιάνη του Ανδριανού, με προσφορά ύψους 161.875,70 ευρώ προ ΦΠΑ. Για το ίδιο έργο υπάρχει και άλλη εργολαβία, για τη βελτίωση των οικοδομικών εγκαταστάσεων του γηπέδου, προϋπολογισμού 55.000 ευρώ, με ανάδοχο την εταιρεία Ικτίνος ΑΕ, με έκπτωση 50,37%.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER