Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2011 18:07

Μονεμβασιά: Απάντηση Τριχείλη στην παραίτητη Μαστορόπουλου

Γράφτηκε από την
Μονεμβασιά: Απάντηση Τριχείλη στην παραίτητη Μαστορόπουλου

Ο κ. Μαστορόπουλος απέστειλε στα μέσα ενημέρωσης μετά από ένα μήνα, επιστολή παραίτησής του από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, από τον οποίο ζητά ως άλλος φαρισαίος την προστασία του στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και με την οποία εκτός των άλλων, διαστρεβλώνει όπως συνηθίζει άλλωστε, τα γεγονότα.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο, επειδή ο ίδιος έδωσε στο θέμα πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις και δημοσιότητα, έχω να δηλώσω τα εξής:
Ο Δήμος Μονεμβασιάς έχει επιτελέσει πολύ μεγάλο έργο στο λίγο χρονικό διάστημα που συστάθηκε, κάτω από δύσκολες συνθήκες και στον οργανωτικό τομέα στον οποίο είναι από τους πρώτους πανελλαδικά και στους άλλους τομείς λειτουργίας του.
Όσο ο Δήμος Μονεμβασιάς πηγαίνει καλύτερα, τόσο ο κος Μαστορόπουλος αυξάνει τη στείρα αντιπολίτευσή του, χωρίς προτάσεις, χωρίς ουσιαστική ενασχόληση με τα θέματα του Δήμου, με κακόπιστη κριτική και υποβολή ενστάσεων από μέλη της δημοτικής του παράταξης, για να εμποδίσει την πρόοδο του Δήμου.
Για το συγκεκριμένο περιστατικό που αναφέρεται στην επιστολή του, στη συνεδρίαση της 2ης Αυγούστου 2011 πήρε αυθαίρετα το λόγο την ώρα που μιλούσα και απευθύνθηκε προς εμένα με άσχημο τρόπο και ως προς το ύφος και ως προς τις εκφράσεις, που χρησιμοποίησε. Το γεγονός αυτό αποσιωπάται πλήρως στην επιστολή του και είναι προφανές ότι αυτή του η συμπεριφορά δεν ήταν δυνατόν να γίνει αποδεκτή ούτε τότε, αλλά ούτε και στο μέλλον.
Ο κ. Μαστορόπουλος από τον μόνο που χρειάζεται προστασία, είναι από τον κακό του εαυτό, τον οποίο παρουσιάζει όλο και συχνότερα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, με πολύ προσβλητική συμπεριφορά και προς τον Πρόεδρο και προς τους συναδέλφους του.
Όσο για την παραίτησή του από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αυτή πιστεύω ότι θα λειτουργήσει καλύτερα μετά την παραίτησή του με τον αναπληρωτή του, αφού ήδη απουσιάζει σχεδόν από τις μισές συνεδριάσεις της.
Τέλος επειδή ύστερα από δική μου πρόταση, ορίσθηκε πρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής, καθ’ υπέρβασιν και παρά το ότι προέρχεται από το χώρο της αντιπολίτευσης, θα είναι εντιμότερο από μέρους του να παραιτηθεί και από τη θέση αυτή, σαν συνέχεια της παραίτησής του από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.


Ο δήμαρχος

Ηρακλής Τριχείλης


NEWSLETTER