Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 18:39

Δεν θα κλείσει το θέμα του ΑΤ Φιλιατρών 

Γράφτηκε από τον

Η κατάργηση των Αστυνομικών Τμημάτων στην Τριφυλία είναι θέμα που δεν έχει κλείσει και δεν θα κλείσει ποτέ, τονίστηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας.

Για ακόμη μια φορά τονίστηκε η πλήρης αντίθεση του Συμβουλίου και της τοπικής κοινωνίας στην απόφαση αυτή. Οπως επισήμανε ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας, "είναι μια απόφαση που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το κοινό αίσθημα των πολιτών και την εκφρασμένη άποψη του Δημοτικού Συμβουλίου. Υπάρχει πλήρης διάσταση απόψεων" υπογράμμισε. "Για εμάς το θέμα είναι ανοιχτό και θα διεκδικούμε πάντα τα τμήματα της περιοχής μας να είναι ανοιχτά", τόνισε. Ενώ αναφερόμενος στην κυβέρνηση είπε ότι έχει ξεχάσει να συνδιαλέγεται.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σαρματζής επισήμανε ότι υπάρχει κόκκινη γραμμή σε ό,τι αφορά την υγεία και την ασφάλεια. Σημείωσε ότι δεν υπήρξε καμία διαβούλευση και καταλόγισε στον κ. Κωνσταντινέα ότι τις δικές τους ευθύνες τις μετακυλούν σε άλλους. Ανέφερε περιπτώσεις άλλων νομών, που ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί η κατάργηση τμημάτων τελικά έμειναν, αλλά και στην συγκέντρωση δυνάμεων στην Καλαμάτα. Κλείνοντας σημείωσε πως δεν σταματάμε εδώ, αλλά θα έχουμε συνέχεια.

Για πολύτιμο χρόνο που χάθηκε έκανε λόγο ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κουτσούλης, ενώ σημείωσε πως μπορεί στο νομό να μην έχουμε την ελίτ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έχουμε ένα πρώην πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Κ.Μπ.