Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2016 16:20

Στο κτήριο της Σχολής Νοσοκόμων θα μετακομίσει η ΔΕΥΑΚ

Γράφτηκε από την

Στο κτήριο της Σχολής Νοσοκόμων, στο παλιό Νοσοκομείο Καλαμάτας, πρόκειται να μετακομίσει η ΔΕΥΑΚ. Η επιχείρηση θα είναι και αυτή στο νέο Δημαρχείο, όπως όλες οι υπηρεσίες του δήμου. Η σχολή, Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ) Βοηθών Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Καλαμάτας σήμερα, θα στεγαστεί στο παλιό Δημοτικό Σχολείο στον Αντικάλαμο, που λειτουργεί ως Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων. 

Για το λόγο αυτό ο δήμαρχος Παν. Νίκας και ο διοικητής του Νοσοκομείου Γ. Μπέζος πραγματοποίησαν χθες το πρωί αυτοψία στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Αντικαλάμου, παρουσία των προέδρων της Τοπικής Κοινότητας και του Πολιτιστικού Συλλόγου, καθώς και στελεχών του Νοσοκομείου.

Οπως ανακοινώθηκε, ο δήμος περιμένει αίτημα από το Νοσοκομείο, που θα εισαχθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη απόφασης, ώστε το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ) Βοηθών Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Καλαμάτας να μετακομίσει στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Αντικαλάμου.

Για να μετακομίσει και να στεγαστεί η ΔΕΥΑΚ στο κτήριο της Σχολής Νοσοκόμων, θα χρειαστούν επισκευές, για τις οποίες υπάρχει μελέτη, προϋπολογισμού 250.000 ευρώ.