Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2016 09:30

Πρόσληψη 173 υπαλλήλων ζητεί ο Δήμος Καλαμάτας 

Γράφτηκε από την
Πρόσληψη 173 υπαλλήλων ζητεί ο Δήμος Καλαμάτας 

Πίνακες με τις ανάγκες του σε προσωπικό έστειλε χθες ο Δήμος Καλαμάτας στο υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να προχωρήσει η πρόσληψη 173 υπαλλήλων, κυρίως μακροχρόνια ανέργων, μέσω προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, οι οποίοι θα διατεθούν στο δήμο.

Προβλέπεται να απασχοληθεί προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, κυρίως εργάτες, αλλά και επιστήμονες. Αναμένεται να ενισχυθούν με εργαζομένους οι Διευθύνσεις Καθαριότητας, Τεχνικών Υπηρεσιών, Πρασίνου, η ΔΕΥΑΚ κ.ά.

Το προσωπικό θα προσληφθεί μέσω του ΟΑΕΔ, ο οποίος θα το πληρώνει, θα το ασφαλίζει και θα το διαθέσει στο Δήμο Καλαμάτας.

Αναμένεται η ανακοίνωση από τον ΟΑΕΔ της προθεσμίας, εντός της οποίας θα υποβάλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι να απασχοληθούν στο Δήμο Καλαμάτας. Εκτιμάται ότι οι υπάλληλοι αυτοί, που θα εργασθούν επί 8 μήνες, θα ξεκινήσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα αυτό δε σχετίζεται με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, που ζήτησε ο δήμαρχος από το υπουργείο Εργασίας, με σκοπό τη στήριξη του δήμου με προσωπικό για την αντιμετώπιση των πλημμυρών της 7ης Σεπτεμβρίου.


NEWSLETTER