Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 17:14

Συνεχίζεται η μετακόμιση υπηρεσιών στο νέο Δημαρχείο 

Γράφτηκε από την

Η Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Θεμάτων είναι η επόμενη υπηρεσία του Δήμου Καλαμάτας, που μετακομίζει στο νέο Δημαρχείο (παλιό Νοσοκομείο της πόλης), τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Οκτωβρίου. Θα στεγάζεται στον 3ο όροφο του κτηρίου.

Χθες ολοκληρώθηκε η μετακόμιση των Διευθύνσεων Διαχείρισης Απορριμμάτων και Οχημάτων, Γεωτεχνικών Υπηρεσιών και του Τμήματος Ελέγχου και Τήρησης Λειτουργίας Καταστημάτων της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας. Οι υπηρεσίες αυτές στεγάζονται στο ισόγειο (ημιυπόγειο) του νέου Δημαρχείου).

Μέχρι τώρα έχουν μετακομίσει και λειτουργούν στο νέο Δημαρχείο, οι Διευθύνσεις Διοικητικών, Οικονομικών και Παιδείας στον 1ο όροφο και ο γ.γ. του δήμου στον 3ο όροφο.

Ετοιμο είναι και το γραφείο του δημάρχου, στον 3ο όροφο, ενώ σήμερα μετακομίζουν οι συνεργάτιδες - γραμματείς του δημάρχου.

Την επόμενη Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 του μήνα έχει προγραμματιστεί η μετακίνηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και τη μεθεπόμενη εβδομάδα, τελευταία του Οκτωβρίου, η μεταφορά της Διεύθυνσης Πολεοδομίας. Οι υπηρεσίες αυτές θα στεγάζονται στο 2ο όροφο του νέου Δημαρχείου.