Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 12:32

Αισιοδοξία Νίκα για το πρώην Πολυκλαδικό 

Γράφτηκε από τον
Αισιοδοξία Νίκα για το πρώην Πολυκλαδικό 

 Την πίστη του ότι η αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων του σχολικού συγκροτήματος του πρώην Πολυκλαδικού θα ενταχθεί στον επόμενο προγραμματισμό του ΟΣΚ εξέφρασε ο δήμαρχος Π. Νίκας, προχθές το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το θέμα των προβλημάτων στο πρώην Πολυκλαδικό έθεσε ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Δ. Οικονομάκος, ο οποίος επέκρινε το γεγονός ότι παρά τις ανακοινώσεις για χρηματοδότηση και παρέμβαση, δεν έχει γίνει τίποτα. Μάλιστα, διάβασε δηλώσεις του δημάρχου, με πανομοιότυπες αναφορές, τον περσινό και το φετινό Οκτώβριο κι εξέφρασε την ανησυχία του μήπως έχουμε τις ίδιες δηλώσεις και τον Οκτώβριο του 2017.

«Για το Πολυκλαδικό απαιτούνται 700.000 με 1 εκ. ευρώ», είπε ο κ. Νίκας και παρατήρησε: «Τα παιδιά (που διαμαρτύρονται και κάνουν κατάληψη, έχουν δίκιο. Είναι με μείζονα προβλήματα το κτήριο. Δεν μπορεί να τα σηκώσει ο δημοτικός προϋπολογισμός.

Είχε προβλήματα από την παράδοσή του. Χθες (την Τετάρτη) στις Κτηριακές Υποδομές Α.Ε. (πρώην ΟΣΚ) παρακάλεσα να ανασύρουν τους φακέλους. Υπάρχει μελέτη από το 2015. Πιστεύω να ενταχθεί στον επόμενο προγραμματισμό του ΟΣΚ.

Τα παιδιά έχουν δίκιο, αλλά τα συμφέρει να πάνε στο σχολείο και να ξεκινήσουν μαθήματα».

Γ.Σ.


NEWSLETTER