Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 08:50

Ελεύθερα τα σκυλιά στο Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας - Δεν προσφεύγει ο Δήμος

Γράφτηκε από τον
Ελεύθερα τα σκυλιά στο Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας - Δεν προσφεύγει ο Δήμος

 

Ο Δήμος Καλαμάτας δεν θα προσφύγει σε υπερκείμενα δικαστήρια, κατά της απορριπτικής απόφασης της επιτροπής του άρθρου 152 με την οποία ακυρώθηκε η απόφαση για την απαγόρευση της κυκλοφορίας των δεσποζόμενων σκύλων στο Πάρκο Σιδηροδρόμων.

Αυτό απάντησε ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας σε ερώτηση της συμβούλου της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Χριστίνας Καντζιλιέρη, η οποία παρατήρησε πως πρέπει να αντικατασταθούν οι πινακίδες της απαγόρευσης με άλλες πινακίδες, που θα ενημερώνουν για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεσποζόμενων σκύλων, καθώς και για τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών τους.

«Ο δήμος δε θα προσφύγει», είπε ο δήμαρχος - και μεταξύ άλλων, πρόσθεσε: «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα. Δεν είναι καλαματιανά τα αδέσποτα, έρχονται εδώ και τα παρατάνε. Εχουμε 3 παιδικές χαρές στο Πάρκο, και κάποιοι είναι ασυνείδητοι. Να προστατεύσουμε τα παιδιά θέλουμε. Θα κοιτάξουμε να ελέγξουμε την κατάσταση. Δεν έχει αντι-φιλοζωική πολιτική ο δήμος. Κάποιοι προπονούν τα σκυλιά μέσα στις παιδικές χαρές και σπάνε τις πόρτες».

Γ.Σ.


NEWSLETTER