Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010 16:59

Ομιλία Αργειτάκου σε ετεροδημότες της Αθήνας

Γράφτηκε από την



Τη δυναμική νίκης του Συνδυασμού «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης» στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου επιβεβαίωσε η συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Σπάρτης κ. Σταύρου Αργειτάκου με τους ετεροδημότες στην Αθήνα, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και ώρα 8 το βράδυ, στο Cafe του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.
Απευθυνόμενος στο πολυπληθές ακροατήριό του που ήταν μια ζεστή συντροφιά παλιών και νέων φίλων του, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Ενωμένοι πολίτες Δήμου Σπάρτης», δικηγόρος κ. Σταύρος Αργειτάκος, σε μια ομιλία που ουσιαστικά ήταν κατάθεση ψυχής για το Οραμά του για το Νέο Δήμο Σπάρτης, έστειλε Μήνυμα Ενότητας και Συνεργασίας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Καλλικράτης ήρθε να ενώσει όλους εμάς τους πολίτες, τους πολίτες των  Θεραπνών, των Καρυών, του Μυστρά, του Οινούντος, της Πελλάνας, της Σπάρτης και της Φάριδος και να  μας κάνει πιο δυνατούς, πιο σίγουρους, πιο αισιόδοξους για το μέλλον».
Ο κ. Αργειτάκος ανέφερε ότι οι «Ενωμένοι πολίτες» δεν είναι απλώς ένα όνομα, είναι μια κατάσταση δυναμικής και δυνατοτήτων και τόνισε: «Όλοι μας έχουμε υποχρέωση να διαχειριστούμε με ικανότητα, με σχέδιο και καθαρότητα – με ανοιχτά χαρτιά - την Μεγάλη Ευκαιρία για να ξεκολλήσουμε τον τόπο μας από το τέλμα που τον είχαν καταδικάσει για αμέτρητα χρόνια άνθρωποι και συστήματα».

«Η επιθυμία μου να συμβάλω καθοριστικά και αποφασιστικά στην στήριξη του κάθε ονείρου, των δικών σας σχεδίων, την πρόοδο και την διατράνωση αυτού του τόπου, που έχει ιστορία γνωστή στα πέρατα του κόσμου, με οδήγησε στη δημιουργία του συνδυασμού μας, στην επιλογή ικανών και άξιων συνεργατών και στην μελετημένη εκπόνηση σχεδίων ανάπτυξης και  πιστεύω απόλυτα ότι με τη δική σας συμπαράταξη και θέληση και αποφασιστικότητα, θα μπορέσουμε να πάμε στον δήμο μας πιο πάνω και πιο πέρα», υπογράμμισε.
Ο κ. Αργειτάκος αναφέρθηκε στα βασικά εργαλεία ανάπτυξης του Δήμου Σπάρτης και στη συνέχεια δεσμεύθηκε την υλοποίηση του ξεκάθαρου οράματος, των ιδεών και των στόχων που είναι και ρεαλιστικοί και εφικτοί στην υλοποίησή τους. «Εχουμε την εμπειρία στην αυτοδιοικητική διαχείριση, αλλά πάνω απ’ όλα έχουμε ψύχη και θέληση για την επίτευξη όλων αυτών. Και έχοντας εσάς μαζί μας, συναγωνιστές και συνδημιουργούς, δεσμευόμαστε να κάνουμε το νέο Δήμο μας αντάξιο των προσδοκιών όλων μας και κυρίως των προσδοκιών των παιδιών μας», τόνισε ο κ. Αργειτάκος και κατέληξε ως εξής:
«Όλοι εμείς, οι Ενωμένοι Πολίτες είμαστε εδώ!
Δίνουμε ένα δυναμικό «παρών» στις 7 Νοεμβρίου και ενωμένοι αναμορφώνουμε τον τόπο μας και μόνο ενωμένοι δημιουργούμε τον νέο Δήμο Σπάρτης.
Ενωμένοι Πολίτες, Δήμου Σπάρτης, για πάντα ενωμένοι… και αποφασισμένοι να κερδίσουμε την ευκαιρία…
Ηρθε η ώρα ο Δήμος Σπάρτης να γράψει νέα σελίδα στην ιστορία του»

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού