Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 18:03

Εγκριση δαπανών από την Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας 

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εγκριση δαπανών από την Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας 

Την έγκριση ανάληψης δαπανών και την ψήφιση πιστώσεων αποφάσισε χθες η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας με ομόφωνες αποφάσεις. 

Οι σημαντικότερες δαπάνες που αποφασίστηκαν είναι: Για εργασίες αποκατάστασης ζημιών για τη Δ.Ε. Κυπαρισσίας 14.842 ευρώ, για τη Δ.Ε. Γαργαλιάνων 35.092 ευρώ, για τη Δ.Ε. Φιλιατρών 20.088 ευρώ, για τη Δ.Ε. Αυλώνα 10.130 ευρώ, το ίδιο ποσό και για τη Δ.Ε. Αετού και τέλος 5.146 ευρώ για τη Δ.Ε. Τριπύλης. Επίσης εγκρίθηκε δαπάνη 7.000 ευρώ για τη συντήρηση πρασίνου, 13.736 ευρώ για την απόδοση ΦΠΑ από τα έσοδα των πανηγυριών Κυπαρισσίας και Αγριλίου. Για την υποστήριξη του δήμου ώστε να λάβει πιστοποίηση ISO 4.960 ευρώ και για τη λήψη του ISO ποσό 2.250 ευρώ. Ακόμη αποφασίστηκε να γίνει πληρωμή ποσού 12.300 ευρώ για καταδικαστική απόφαση σε βάρος του δήμου από εργολάβο, για έργο για το οποίο δεν είχε πληρωθεί, όπως και 4.800 ευρώ για παρόμοια υπόθεση.

Επίσης η Οικονομική Επιτροπή προχώρησε σε απευθείας ανάθεση για τη συντήρηση υπολογιστών του δήμου και την προμήθεια λογισμικού, καθώς η πρόσφατη ανάθεση που έγινε από το Δημοτικό Συμβούλιο απορρίφθηκε κατά τον έλεγχο της απόφασης μιας και ο νόμος άλλαξε όπως ειπώθηκε και τέτοιες αναθέσεις πρέπει να γίνονται από την Οικονομική Επιτροπή.

Αξιοσημείωτη πάντως είναι και η απόφαση που πάρθηκε για την έκδοση ενταλμάτων πληρωμής παραβόλου που αφορά την κάλυψη δαπάνης που απαιτείται για την υπαγωγή των αυθαιρέτων κλειστών γυμναστηρίων Γαργαλιάνων και Κυπαρισσίας στο νόμο ν.4178/2013. 

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER