Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 21:02

Στην Αριστομένους θα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας 

Γράφτηκε από την

Στο Δημαρχείο της Αριστομένους θα συνεχίσει να συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο και θα στεγαστεί το ΚΕΠ, ενώ θα φιλοξενηθούν Γραφείο Υποστήριξης Τουρισμού και εκθετήριο τοπικών προϊόντων.

Σύμφωνα με χθεσινή ενημέρωση από το δήμαρχο, στον πρώτο όροφο του ιστορικού Δημαρχείου θα βρίσκεται η αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ θα δημιουργηθούν εντευκτήριο δημοτικών συμβούλων, βιβλιοθήκη και αίθουσα μειοψηφιών. Θα παραμείνει, επίσης, το ιστορικό γραφείο του δημάρχου.
Στο ισόγειο θα μεταφερθεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) από το Διοικητήριο, ενώ θα λειτουργεί και το Δημοτικό Αστυνομικό Τμήμα.
Στα γραφεία που έχουν πρόσωπο στον πεζόδρομο της Αριστομένους, στη νότια πλευρά θα στεγαστεί το Γραφείο Υποστήριξης Τουρισμού, είτε με μεταφορά του από τους Αγίους Αποστόλους είτε με παράλληλη λειτουργία και των δύο. Στη βόρεια πλευρά θα γίνει εκθετήριο ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της Μεσσηνίας. Για τη λειτουργία του θα υπάρξει συνεννόηση με την Ενωση, το Επιμελητήριο, εξαγωγείς και άλλους φορείς.