Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016 17:34

Νίκας: "Η κυκλοφοριακή μελέτη θα δώσει απάντηση στην Αρτέμιδος”

Γράφτηκε από τον

«Η κυκλοφοριακή μελέτη που θα παραγγελθεί και συντάσσεται, θα δώσει απάντηση στο ζήτημα της Αρτέμιδος», απάντησε ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας, στο σύμβουλο της ελάσσονος μειοψηφίας Μιχ. Αντωνόπουλο, προχθές το βράδυ, στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μάλλον μπερδεύτηκε ο δήμαρχος, γιατί καμία μελέτη δεν μπορεί να συντάσσεται, ενώ ακόμα δεν έχει παραγγελθεί.

Ο κ. Αντωνόπουλος επεσήμανε το κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Κεντρική Αγορά και την Αρτέμιδος, το Σάββατο και την Τετάρτη που έχει λαϊκή και ζήτησε επαναπροσέγγιση του κυκλοφοριακού.

«Το προπροηγούμενο Σάββατο, 29 Οκτωβρίου, είχαμε τριπλάσια αυτοκίνητα στην Καλαμάτα», απάντησε ο κ. Νίκας και συμφώνησε πως πρέπει «να δούμε κυκλοφοριακά ζητήματα στην Αγορά». Ωστόσο, εκτίμησε ότι «όταν λειτουργήσει ο κόμβος του "Μορέα", θα λειτουργήσει καλύτερα ο κόμβος του "Φραγγέα", δε θα φορτώνονται όλα στην Αρτέμιδος. Οδηγοί θα μπαίνουν στον περιφερειακό και άλλοι θα πηγαίνουν προς Λέικα και κόμβο Καρέλια και άλλοι προς Γιαννιτσάνικα».

Πρόσθεσε ότι «η κυκλοφοριακή μελέτη που θα παραγγελθεί και συντάσσεται, θα δώσει απάντηση στο ζήτημα αυτό. Θα δούμε Αρτέμιδος, πλατεία 23ης Μαρτίου, Παραλία και άλλα σημεία. Ο περιφερειακός θα αλλάξει όλα τα δεδομένα της πόλης».

Γ.Σ.