Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010 20:20

Ομιλία Τσορώνη σε ετεροδημότες της Αθήνας

Γράφτηκε από την

Στους ετεροδημότες της Αθήνας μίλησε χθες  ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Αναστάσιος Τσορώνης.
Σε μία κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου ΄΄ Imperial ΄΄ που βρίσκεται στην Πλατεία Καραϊσκάκη ο υποψήφιος Δήμαρχος σε μια ζεστή, ανθρώπινη και φιλική επικοινωνία με τους ετεροδημότες και ετεροδημότισσες της Αθήνας, αναφέρθηκε στο έργο του ως Δήμαρχος Νέστορος και ανέλυσε τις θέσεις του για την νέα ριζοσπαστική διοικητική μεταρρύθμιση που φέρνει ο Καλλικράτης .
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Πρόγραμμα του συνδυασμού του για ολόκληρο τον Καλλικρατικό Δήμο και έθεσε τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης και 14ης Νοεμβρίου.
Αναφέρθηκε στα έργα που προγραμματίζονται και έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο κοινωνικό πρόσωπο που πρέπει να έχει ο διευρυμένος Καλλικρατικός Δήμος.
Ολοι οι παρευρισκόμενοι δηλώσαν ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι με τις θέσεις και το όραμα του υποψήφιου δημάρχου και του συνδυασμού "Δυναμική Αναπτυξιακή Πορεία".
Ο δήμαρχος πάντοτε συνεπής στους λόγους του αναφέρθηκε σε συμβόλαιο τιμής με τους συνδημότες και συνδημότισσές του, υποσχέθηκε ότι θα τηρήσει τους λόγους του και θα τιμήσει την ψήφο που με εμπιστοσύνη θα του δώσουν οι φίλες και φίλοι του νέου μεγάλου Καλλικρατικού Δήμου.
Στο τέλος κάλεσε όλους σε εγρήγορση και τους μετέφερε το μήνυμα της Νίκης από κάθε γωνιά του νέου μεγάλου καλλικρατικου Δήμου Πύλου - Νέστορος.
Στην εκδήλωση παρευρέθη εκ μέρους της κυβέρνησης η κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, υφυπουργός Παιδείας, έστειλέ μήνυμα ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Κουσελάς Δημήτρης, παρευρέθη και μίλησε η βουλευτής Μεσσηνίας κα. Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Λεωνίδας Φιλιππόπουλος .
Χαιρετισμούς επίσης έστειλε ο Βουλευτής Αθηνών κ. Γεώργιος Χαραλαμπόπουλος .Ο υποψήφιος Βουλευτής και Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης και τροφίμων κ. Κανελλόπουλος Γεώργιος ήτο και αυτός εκεί.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού