Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 19:13

Θέση γενικού γραμματέα στο Δήμο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Θέση γενικού γραμματέα στο Δήμο Μεσσήνης

 

Μετά από 22 μήνες στο δημαρχιακό θώκο της Μεσσήνης, ο Γιώργος Τσώνης αποφάσισε να προκηρύξει τη θέση του γενικού γραμματέα του δήμου. Με σχετική ανάρτηση στη "Διαύγεια", ο Δήμος Μεσσήνης αναζητεί τον επόμενο γενικό γραμματέα, ο οποίος θα πρέπει να υποβάλει αίτηση μαζί με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού.

Την τελική απόφαση θα την έχει ο δήμαρχος και η πρόσληψη θα επισημοποιηθεί με σχετικό ΦΕΚ -κι αφού πρώτα δημοσιευτεί η προκήρυξη της θέσης, οπότε από την επομένη και για 5 ημέρες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι από παλιά στελέχη του δήμου δεν είχε υπάρξει μέχρι τώρα κανένα ενδιαφέρον. Πληροφορίες της "Ε" μάλιστα αναφέρουν πως η θέση του γενικού γραμματέα είχε προταθεί στον πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μανώλη Δουρούμη, ο οποίος αρνήθηκε. Πάντως, σύμφωνα με την ανάρτηση στη "Διαύγεια", θα προτιμηθούν όσοι διαθέτουν αποδεδειγμένη εμπειρία σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμού. 

Ν.Κ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER