Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 17:54

Ακτινολόγος στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά

Γράφτηκε από την


Μετά από επικοινωνία του Δημάρχου Οιχαλίας κ. Φίλιππου Μπάμη με το Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Γιώργο Μπέζο σχετικά με το πρόβλημα της μη λειτουργίας Ακτινολογικού Τμήματος, που εδώ και καιρό παραμένει κενή η οργανική θέση στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά, ο κ. Μπέζος ενημέρωσε ότι έχει ήδη δρομολογηθεί η πρόσληψη του Ακτινολόγου που απαιτείται για τη λειτουργία του Ακτινολογικού Τμήματος και υποσχέθηκε ότι έως το τέλος Οκτωβρίου θα έχει ήδη ξεκινήσει η λειτουργία του γραφείου.
Επισημαίνεται το γεγονός ότι στις αρχές του έτους είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση του κ. Μπέζου και του κ. Μπάμη και είχαν τεθεί στη συζήτηση τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Μελιγαλά και από τις δεσμεύσεις του κ. Μπέζου ήταν και η λειτουργία του Ακτινολογικού Τμήματος.
Έγινε η αρχή για την λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Μελιγαλά και ελπίζουμε ότι σύντομα θα βρεθεί και η λύση για τη λειτουργία του Μικροβιολογικού Τμήματος λόγω έλλειψης Μικροβιολόγου και για την πρόσληψη οδηγών ώστε να υπάρχει ασθενοφόρο όλο το 24ωρο.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ


NEWSLETTER