Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 21:12

Συνάντηση για τις φυλακές με τον υπουργό Δικαιοσύνης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συνάντηση για τις φυλακές με τον υπουργό Δικαιοσύνης

Σήμερα στη 1.30 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνάντηση φορέων της Μεσσηνίας με τον υπουργό Χάρη Καστανίδη, για το θέμα της ίδρυσης φυλακών στο νομό. Τη συνάντηση προανήγγειλε χθες ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Κώστας Μαργέλης. Οπως είπε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, τη συνάντηση κανόνισε ο βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουσελάς και θα συμμετέχουν και οι δήμαρχοι Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας και Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης.

Σχόλια  

0 # spyro 24-09-2011 10:27
Σύμφωνα με άρθρο της τοπικής εφημερίδας Θάρρος,καθώς η ελευθερία δεν φαίνεται να παρακολούθησε το θέμα,ο ''οικολόγος'' δήμαρχός Οιχαλίας,κατά την συνάντηση αυτή,δεν δίστασε και υποστήριξε με θέρμη την πρόταση να ιδρυθούν φυλακές στο Δώριο,σε δωρεάν χώρο,σε ... δασική έκταση !

Ένα δάσος = μία φυλακή !

[Ωραίος δήμαρχος και πολίτης ευρωπαϊκής χώρας είναι αυτός και με βαθειά οικολογική συνείδηση.]

Μάλιστα δε,υποστήριξε,κ άνοντας στροφή 180 μοιρών στις προηγούμενες θέσεις του,ότι η ίδρυση φυλακών δεν είναι αναπτυξιακό έργο,αλλά έχει .. αναπτυξιακή διάσταση !!

Ευτυχώς,οι συγκυρίες που διέρχεται η χώρα και η ύπαρξη άλλων νεόδμητων σωφρονιστικών καταστημάτων,αν ά την χώρα,που έχουν πρόβλημα στελέχωσης,λόγω έλλειψης προσωπικού,έχου ν αναστείλει το ενδιαφέρον της κεντρικής διοίκησης για την ίδρυση και άλλων φυλακών στην χώρα,ώστε οι παρτάκιδες των μεσσηνιακών φυλακών θα πρέπει να περιμένουν.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER