Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 21:12

Συνάντηση για τις φυλακές με τον υπουργό Δικαιοσύνης

Γράφτηκε από την
Συνάντηση για τις φυλακές με τον υπουργό Δικαιοσύνης

Σήμερα στη 1.30 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνάντηση φορέων της Μεσσηνίας με τον υπουργό Χάρη Καστανίδη, για το θέμα της ίδρυσης φυλακών στο νομό. Τη συνάντηση προανήγγειλε χθες ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Κώστας Μαργέλης. Οπως είπε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, τη συνάντηση κανόνισε ο βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουσελάς και θα συμμετέχουν και οι δήμαρχοι Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας και Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης.

Σχόλια  

0 # spyro 24-09-2011 10:27
Σύμφωνα με άρθρο της τοπικής εφημερίδας Θάρρος,καθώς η ελευθερία δεν φαίνεται να παρακολούθησε το θέμα,ο ''οικολόγος'' δήμαρχός Οιχαλίας,κατά την συνάντηση αυτή,δεν δίστασε και υποστήριξε με θέρμη την πρόταση να ιδρυθούν φυλακές στο Δώριο,σε δωρεάν χώρο,σε ... δασική έκταση !

Ένα δάσος = μία φυλακή !

[Ωραίος δήμαρχος και πολίτης ευρωπαϊκής χώρας είναι αυτός και με βαθειά οικολογική συνείδηση.]

Μάλιστα δε,υποστήριξε,κ άνοντας στροφή 180 μοιρών στις προηγούμενες θέσεις του,ότι η ίδρυση φυλακών δεν είναι αναπτυξιακό έργο,αλλά έχει .. αναπτυξιακή διάσταση !!

Ευτυχώς,οι συγκυρίες που διέρχεται η χώρα και η ύπαρξη άλλων νεόδμητων σωφρονιστικών καταστημάτων,αν ά την χώρα,που έχουν πρόβλημα στελέχωσης,λόγω έλλειψης προσωπικού,έχου ν αναστείλει το ενδιαφέρον της κεντρικής διοίκησης για την ίδρυση και άλλων φυλακών στην χώρα,ώστε οι παρτάκιδες των μεσσηνιακών φυλακών θα πρέπει να περιμένουν.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER