Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011 21:33

Αίτημα να κηρυχθεί η Καλαμάτα θεομηνιόπληκτη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αίτημα να κηρυχθεί η Καλαμάτα θεομηνιόπληκτη

Αίτημα να κηρυχθεί η πόλη της Καλαμάτας θεομηνιόπληκτη υπέγραψε χθες για να σταλεί στην Περιφέρεια, ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας. Με δηλώσεις του τόσο στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο όσο και χθες ο δήμαρχος τόνισε ότι είναι ο μόνος τρόπος για να αποζημιωθούν οι 27 επαγγελματίες, που δήλωσαν στο δήμο ότι υπέστησαν ζημιές από τη νεροποντή. Επίσης, ο Παν. Νίκας προειδοποίησε τις μειοψηφίες να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους αναφορικά με ελλείψεις στο σχεδιασμό και την αβλεψία του δήμου να θωρακίσει την πόλη, γιατί κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γυρίσει μπούμερανγκ. Επανέλαβε ότι με το ύψος της βροχής που έπεσε μέσα σε 20 λεπτά καμία υποδομή ή δίκτυο δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί ικανοποιητικά. Παραδέχτηκε ωστόσο ότι η πόλη χρειάζεται νέους αγωγούς ομβρίων.
Πάντως οι μειοψηφίες κατηγόρησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο τη δημοτική αρχή για έλλειψη σχεδιασμού και αδιαφορία, αφού όπως τόνισαν δεν είχαν καθαριστεί έγκαιρα τα φρεάτια, ενώ δεν έγιναν ενέργειες για να θωρακιστεί η πόλη από μια ενδεχόμενη πλημμύρα.

Σχόλια  

0 # spyro 25-09-2011 11:03
''Επίσης, ο Παν. Νίκας προειδοποίησε τις μειοψηφίες να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους αναφορικά με ελλείψεις στο σχεδιασμό και την αβλεψία του δήμου να θωρακίσει την πόλη,γιατί κάτι τέτοιο θα ..''

Δηλαδή,ούτε λίγο,ούτε πολύ,εκβίασε τις μειοψηφίες να αποσιωπήσουν το θέμα,για να μήν υποστούν συνέπειες.

Αυτό και εάν είναι ''πνεύμα'' δημοκρατικό.

[Πώς κατάντησε έτσι η Ελλάδα ?]
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER