Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 19:11

Απευθείας αναθέσεις για τη μεταφορά σκουπιδιών της Μάνης 

Γράφτηκε από την
Απευθείας αναθέσεις για τη μεταφορά σκουπιδιών της Μάνης 

Με απευθείας αναθέσεις προγραμματίζει να συνεχίσει τη μεταφορά και τη διαχείριση των σκουπιδιών ο Δήμος Δυτικής Μάνης.

Ο δήμαρχος Γιάννης Μαραμπέας απηύθυνε προσκλήσεις για την υποβολή προσφορών στις δύο εταιρείες που ήδη συνεργάζεται ο δήμος, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Ειδικότερα: α) Η πρώτη πρόσκληση σε εταιρεία με έδρα στη ΒΙΠΕ Τρίπολης, αφορά τη μεταφορά με προϋπολογιζόμενη δαπάνη 24.651,20 ευρώ. Απαιτείται η παραχώρηση προς χρήση τουλάχιστον 4 κάδων ανοιχτού ή κλειστού τύπου χωρητικότητας μέσου όγκου 35m3, προκειμένου να γίνεται άμεσα η μετάγγιση των απορριμμάτων σε αυτά. Επίσης η μεταφορά των κάδων σε αδειοδοτημένη εγκατάσταση επεξεργασίας αστικών στερεών αποβλήτων στο Μπολάτι Κορινθίας.

β) Η δεύτερη πρόσκληση σε εταιρεία με έδρα το Μπολάτι Κορινθίας, με προϋπολογιζόμενη δαπάνη 24.651,20 ευρώ, αφορά την επεξεργασία με μηχανικό διαχωρισμό, διαλογή των ανακυκλώσιμων, κομποστοποίηση και διαχείριση του παραγόμενου υπολείμματος με προσωρινή αποθήκευση και διάθεση αυτού αστικών στερεών αποβλήτων που θα μεταφερθούν με 14 δρομολόγια. Με κάθε δρομολόγιο θα μεταφέρονται αστικά στερεά απόβλητα προς επεξεργασία 2 κάδοι, όγκου 35 m3 ο καθένας.


NEWSLETTER