Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011 17:01

Συνάντηση Καφαντάρη Κουβέλη

Γράφτηκε από την
Συνάντηση Καφαντάρη Κουβέλη

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτρης Καφαντάρης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη, στα πλαίσια της περιοδείας του προέδρου στο Νομό Μεσσηνίας. Η συνάντηση έγινε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοτικό Κατάστημα της Πύλου, παρόντων του Προέδρου του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πύλου κ. Κωνσταντίνου Νερατζόγλου, του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Πύλου-Νέστορος κ. Θεόδωρου Χαραμαρά και συνεργατών του κ. Κουβέλη.
Κύριο θέμα της συζήτησης αποτέλεσε ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης, που είναι ο πιο άμεσος στην εξυπηρέτηση του πολίτη, και η σωστή του λειτουργία που μπορεί να προσφέρει στην οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική στήριξη. Παράλληλα, συζητήθηκαν τα θεσμικά κενά και οι οργανωτικές ελλείψεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Καλλικράτειοι Δήμοι.
Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος ενημέρωσε τον κ. Κουβέλη για ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Πύλου-Νέστορος, όπως την πορεία των έργων που βρίσκονται σε στάδιο υλοποίηση, αλλά και των έργων που είναι στις προτεραιότητες του Δημάρχου, τα οποία αναμένεται να  συντελέσουν και αυτά στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την οικονομική ανάπτυξη του Δήμου, καθώς και για άλλα επίκαιρα θέματα.
Οι δύο μεριές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από το ζεστό και εποικοδομητικό κλίμα διεξαγωγής της συνάντησης και την ανταλλαγή απόψεων, ενώ ο κ. Καφαντάρης επέδειξε για άλλη μια φορά, ότι είναι ανοιχτός σε διάλογο με όλους τους φορείς.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ


NEWSLETTER