Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 16:57

Στ. Αργειτάκος: Δεν ασχολούμαστε με τις ολιγωρίες και τις παλινωδίες των άλλων

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ως συνδυασμός «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης» με το δελτίο τύπου της 19ης Οκτωβρίου πήραμε θέση κατά της πόλωσης που επιχειρεί ο Συνδυασμός «Σπάρτη - Νέα Εποχή» στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές. Κρίνουμε σκόπιμο να υπενθυμίσουμε εκ νέου ότι δεν ασχολούμαστε με τις ολιγωρίες και παλινωδίες του αντιπάλου.
Κατανοούμε την αγωνία τους, όμως και ο πιο απλός πολίτης διερωτάται:
Γιατί επιχειρείται η δική τους εκπρόθεσμη δήλωση κατάρτισης συνδυασμού να πείσει, ότι αφορά εμάς και όλους τους άλλους ανά την Ελλάδα Σώφρονες που έσπευσαν και κατέθεσαν εμπρόθεσμα τις δηλώσεις τους;
Γιατί επίσης επιχειρείται να βληθεί ακόμα και η ίδια η Δικαιοσύνη που απλώς εφάρμοσε τον Νόμο ;
Τέτοιες τακτικές αναδεικνύουν προσπάθεια αποπροσανατολισμού. Πώς είναι δυνατόν να φταίνε όλοι πλην των ΜΟΝΩΝ υπαιτίων ;
Εμείς επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά, ότι σε όλο αυτό που διαδραματίζεται στο Δήμο μας με αφορμή το θέμα της υποψηφιότητας ή όχι του συνδυασμού «Σπάρτη - Νέα Εποχή», δεν εμπλεκόμαστε, δεν παρεμβαίνουμε και εμπιστευόμαστε την ανεξάρτητη δικαιοσύνη.
Παρακολουθούμε βέβαια με ενδιαφέρον όλα όσα συμβαίνουν και Επισημαίνουμε ότι: δεν ασκήσαμε καν τα προβλεπόμενα από το Νόμο βοηθήματα (π.χ. αναφορά – παρέμβαση ενώπιον του Πρωτοδικείου Σπάρτης με την οποία θα αποκαθιστούσαμε την αλήθεια). Επισημαίνουμε ότι η Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη με την απόφασή της ανέδειξε την Αλήθεια απέναντι σε όσα αβάσιμα ισχυρίστηκε ο συγκεκριμένος συνδυασμός για την εμπρόθεσμη παρουσία του και την δήθεν παρεμπόδισή του.
Επισημαίνουμε επίσης ότι ο Συνδυασμός του κ. Φούρκα είχε αναφερθεί σε υποβολή ένστασης ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τριπόλεως, πράγμα το οποίο δείχνει την άγνοιά τους, διότι ο Νόμος «Καλλικράτης» δεν προβλέπει τέτοια διαδικασία παρά μόνο μετά τις εκλογές.
Τέλος, δικό τους αποκλειστικά θέμα είναι η προχειρότητα την οποίαν επέδειξαν στο θέμα της δήλωσης κατάρτισης του συνδυασμού τους, προχειρότητα που αναδεικνύει την έλλειψη σοβαρότητάς τους και ταυτόχρονα το πώς αντιλαμβάνονται τη διαχείριση των θεμάτων του Δήμου που επιδιώκουν να διεκδικήσουν.
Οι πολίτες ενωμένοι και οι ενωμένοι πολίτες ήταν και είναι το σύνθημά μας. Θα είμαστε δίπλα σας απλοί και ουσιαστικοί, όπως πάντα.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER