Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011 13:24

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στη Σκάλα Λακωνίας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Υπογράφηκε σήμερα η ίδρυση και λειτουργία του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) στο Δήμο Ευρώτα, με έδρα το σχολικό συγκρότημα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στη Σκάλα.
Οπως είχαμε δεσμευθεί μετά το κλείσιμο του Εσπερινού Γυμνασίου- Λυκείου Σκάλας, συνεχίσαμε τον αγώνα μας για τη λειτουργία του Σ.Δ.Ε., που είναι η αντικατάσταση του Εσπερινού Γυμνασίου.
Σήμερα, η θέληση και ο αγώνας όλων μας είχε θετική κατάληξη, με την ευαισθησία και την εμπιστοσύνη που επέδειξε η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης.
Είναι βέβαιο, ότι μια νέα εκπαιδευτική σελίδα ανοίγεται στο Δήμο μας και δίνεται η ευκαιρία για αναβάθμιση των γνώσεων, σ΄ όσους την έχουν ανάγκη.
Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να στελεχώσουν το νέο σχολείο της Δεύτερης Ευκαιρίας. Καλούμε, επίσης, όλους όσοι επιθυμούν να εγγραφούν και να σπουδάσουν, ώστε να αποκτήσουν το Απολυτήριο Γυμνασίου, που είναι ο τελικός στόχος.
Τη φετινή σχολική περίοδο (2011- 2012), θεσμοθετήθηκε το Σ.Δ.Ε. Τη νέα σχολική χρονιά (2012- 2013), με το συνεχή αγώνα μας, θα πείσουμε το Υπουργείο Παιδείας να λειτουργήσει και το Εσπερινό Λύκειο, ως αναγκαιότητα της ευρύτερης περιοχής της Ν. Λακωνίας.

Γραφείο Τύπου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER