Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011 21:33

Αντιπροσωπεία εργαζομένων στην Ολυμπία Οδό στο Νίκα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αντιπροσωπεία εργαζομένων στην Ολυμπία Οδό στο Νίκα

Τη συμπαράστασή του στον αγώνα των 2.500 εργαζομένων που έχουν απολυθεί από την κατασκευάστρια κοινοπραξία της Ολυμπίας Οδού εξέφρασε χθες και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, κατά την επίσκεψη αντιπροσωπείας των εργαζομένων και του επικεφαλής της "Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου" Θανάση Πετράκου στο Δημαρχείο.
Ο κ. Νίκας δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι ο Δήμος Καλαμάτας επιζητεί διακαώς την ολοκλήρωση του έργου της Ολυμπίας Οδού που θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή. Ζήτησε ακόμη από τους εργαζόμενους να του δώσουν ένα κείμενο με τα αιτήματά τους, το οποίο υπό μορφήν ψηφίσματος θα τεθεί στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, αλλά και στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ προς ψήφιση και έκφραση συμπαράστασης.
Καταλήγοντας ο δήμαρχος σημείωσε ότι ο μοναδικός τρόπος να υπάρξει οικονομική ανάκαμψη στην περιφέρεια είναι η επανέναρξη και η ολοκλήρωση των μεγάλων δημοσίων έργων όπως είναι οι αυτοκινητόδρομοι.

Σχόλια  

0 # Γαζής 29-09-2011 11:30
καλά ρε παιδιά καταλαβαίνω το προβλημά σας ,στον Νίκα γιατί πήγατε ;δεν ξέρετε ότι δεν έχει καμία αρμοδιότητα ; τότε να πάτε και στον μητροπολιτή .
Ο Νίκας είναι ένας ανίκανος για να μαζέψει τα σκουπίδια ,είναι πολιτικό τσιράκη του Αντωνάκη και περιμένετε να σας δώσει λύση ;
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER