Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 08:29

Αποστάσεις Νίκα από τον Σώρρα ενώ το 2014 συζητούσε τις... οικονομικές του προτάσεις

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Αποστάσεις Νίκα από τον Σώρρα ενώ το 2014 συζητούσε τις... οικονομικές του προτάσεις

«Οι αιρετοί πρέπει να ανθίστανται στον παραλογισμό» δήλωσε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, που… θυμήθηκε τον Αρτέμη Σώρρα και τη συγκέντρωση που αυτός είχε διοργανώσει πριν 2 χρόνια στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Ο Π. Νίκας έκανε λόγο για «ακραίες επιθέσεις κατά του δημάρχου, στην προσπάθεια να τον υποχρεώσουν να εντάξει τον δήμο στο ''σύστημα'', όπως έκαναν άλλοι δήμοι, σαν την Πάρο».

Οπως παρατήρησε, «ξεχνώ ό,τι υπέστην τότε, αλλά επειδή σε αυτόν τον τόπο, με την οικονομική κρίση που υπάρχει, οδηγούμαστε σε παραλογισμούς πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όλοι εμείς που εκπροσωπούμε θεσμούς.

Διότι όλα τα παράξενα και τα περίεργα και τα παραλογικά συμβαίνουν εξ αιτίας των αδιεξόδων του κόσμου και της πολύχρονης οικονομικής κρίσης που έχει γονατίσει τους ανθρώπους και τους έχει οδηγήσει όχι απλά στο αδιέξοδο αλλά στον παραλογισμό».

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ 2014 ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ

Υπενθυμίζουμε ότι στις 11 Μαρτίου 2014 ο κ. Νίκας είχε συναντηθεί στο Δημαρχείο με εκπροσώπους του κ. Σώρρα και σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας: 

Συζήτηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο, με αντικείμενο τις χρηματοδοτικές προτάσεις του Αρτέμη Σώρρα, μεταξύ εκπροσώπων του και εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και στελεχών των υπηρεσιών του δήμου. Υπήρξε διάλογος μιας ώρας με συγκεκριμένες ερωτήσεις και απαντήσεις. Ο δήμαρχος, κλείνοντας, τόνισε ότι «έχουμε υποχρέωση να καθοδηγούμε σωστά τον κόσμο και αυτή είναι υποχρέωση όλων των φορέων. Ο δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι Δημοτικές Υπηρεσίες έχουν υποχρέωση να τηρούν τους νόμους της δημοκρατικά συντεταγμένης πολιτείας μας. Η Νομική Υπηρεσία του δήμου και η Υπηρεσία Οικονομικών θα  συμμετάσχουν σε επιστημονική συζήτηση με νομικούς και οικονομολόγους της ομάδας του κ. Σώρρα. Είναι προφανές ότι ο δήμος υπερθεματίζει για την οικονομική πρόταση και μελετητικά είναι έτοιμος για έργα εκατομμυρίων ευρώ, υπό την αυστηρή προϋπόθεση τήρησης του θεσμικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία του δήμου». 

Β.Γ.Μ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER