Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 14:21

Νέοι χρησμοί Νίκα για το βουλευτιλίκι

Γράφτηκε από τον

Το… 2018 ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας θα συζητήσει με τους συνεργάτες του, αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τον δήμο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, ενώ την ίδια στιγμή δεν απαντά ξεκάθαρα αν τον ενδιαφέρει μια ενδεχόμενη βουλευτική υποψηφιότητα.

Οπως χαρακτηριστικά παρατήρησε ο δήμαρχος χθες το μεσημέρι, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, με αφορμή σχετικές ερωτήσεις, «δεν έχω οράματα. Οράματα έχουν οι άγιοι και οι όσιοι. Αυτοί που ασχολούνται με την πολιτική μιλάνε με προγράμματα, με την πραγματικότητα και με τη λογική. Εχω εκλεγεί δήμαρχος με την ψήφο πολλών συμπολιτών μου και αυτή την ψήφο έχω υποχρέωση να την τιμήσω. Υπάρχει ένα πλάνο συγκεκριμένων ενεργειών και έργων που θέλω να φέρω εις πέρας».

Ο Π. Νίκας πρόσθεσε ότι «τα διάφορα, τιμητικά για μένα, που γράφονται δεν εκπορεύονται από μένα -και καμία διάθεση εκπόρευσης δεν έχω. Δεν έχουν καμία σχέση με τη δική μου φιλοσοφία και τη δική μου γραμμή και πολιτική. Αλλωστε θεωρώ το αξίωμα του δημάρχου ως το υπέρτατο σε μια περιοχή, ακόμα μεγαλύτερο, σε τοπικό επίπεδο, κι από το αξίωμα των βουλευτών».

Β.Γ.Μ.