Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 18:03

Μεσσήνη: Οι τοπικές κοινότητες στο επίκεντρο διαμάχης στο Δημοτικό Συμβούλιο

Γράφτηκε από την

Για απαξιωτική συμπεριφορά προς τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων κατήγγειλε τη δημοτική αρχή Μεσσήνης στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Αθανασόπουλος.

Εφερε μάλιστα ως παράδειγμα μια καταγγελία της Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης που ενώ είχε αναρτηθεί στη "Διαύγεια", κατέβηκε από τη δημοτική αρχή. Η καταγγελία της δημοτικής κοινότητας ανέφερε πως η συμπεριφορά της δημοτικής αρχής και του δημάρχου Γιώργου Τσώνη είναι απαξιωτική, ενώ τίποτα δεν γίνεται για να βρεθούν λύσεις σε ακανθώδη προβλήματα της καθημερινότητας για την πόλη όπως το κυκλοφοριακό, η τσιγγάνικη παραβατικότητα και η κατάληψη πεζοδρομίων και δρόμων από επαγγελματίες. 

Ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης ανταπάντησε ότι ο Γ. Αθανασόπουλος έχει αγωνία επειδή είναι ένας από τους υποψήφιους για την αρχηγία της παράταξης. Κουβέντα που έκανε τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Στάθη Αναστασόπουλο να παρέμβει για να διαβεβαιώσει το δήμαρχο πως η παράταξή τους θα είναι η επόμενη δημοτική αρχή και προκάλεσε το Γιώργο Τσώνη να πει ποια είναι τα έργα που έχει δρομολογήσει επί δημαρχοντίας του για το δήμο, που να αφορούν την καθημερινότητα του δημότη. 

Η... συζήτηση έληξε με πρόσκληση του δημάρχου Μεσσήνης στον απολογισμό που κάνει σήμερα η δημοτική αρχή στο Φιλοσοφικό Κέντρο, όπου θα παρουσιάσει τα πεπραγμένα της τα δύο αυτά χρόνια. 

Ν.Κ.