Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2011 21:38

Απαράδεκτη συμπεριφορά αντιδημάρχων Μεσσήνης καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ

Γράφτηκε από την

Μαζική αναμένεται να είναι σήμερα η συμμετοχή των μελών του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Μεσσηνίας στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και στην οποία συμμετέχει η ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Οι σημερινές δράσεις του σωματείου αποτελούν το αποκορύφωμα των κινητοποιήσεων των προηγούμενων ημερών, με την αποχή από υπερωριακή εργασία μέσα στο Σαββατοκύριακο και την κατάληψη των συνεργείων του Δήμου Καλαμάτας χθες και προχθές.
Ο πρόεδρος του σωματείου Σταύρος Χριστόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το μεγάλο ποσοστό συμμετοχής στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους Δήμους Καλαμάτας και Μεσσήνης. Κατήγγειλε ως τρομοκρατική και απαράδεκτη τη συμπεριφορά των αντιδημάρχων Μεσσήνης Γιάννη Μπρατσιάκου, Τάσου Ηλιόπουλου και Γιώργου Αθανασόπουλου, καθώς -όπως είπε- απείλησαν ότι “θα κόψουν το μεροκάματο” εργαζομένων αν λάβουν μέρος στις κινητοποιήσεις. Τέλος, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το ότι ακόμα δεν έχουν δηλώσει τη συμπαράστασή τους όλοι οι φορείς στον αγώνα ενάντια στα σκληρά μέτρα που ήρθαν κι έρχονται, και κάλεσε όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους να δώσουν τη δική τους μάχη για να μην περάσουν αυτά από εδώ και πέρα.