Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 21:37

Συνάντηση Παρασκευόπουλου με Κουβέλη

Γράφτηκε από την

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη,  είχε σήμερα, στην Τρίπολη,  ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας Παρασκευάς Παρασκευόπουλος του συνδυασμού  "Γορτυνία νέα εποχή",  και συνεργάτες του.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, ενημέρωσε τον κ. Κουβέλη για την πορεία των εκλογών και για τα προβλήματα της Γορτυνίας, ενώ, έθεσε εμφαντικά το θέμα της ερημοποίησης της περιοχής και επισήμανε την ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων, ώστε να βγει από την απομόνωση. Ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς και το κόμμα του για την υποστήριξη και τη συνεργασία που δίνει στο συνδυασμό και στο πρόσωπό του και τον διαβεβαίωσε ότι ο συνδυασμός, και την επομένη των
εκλογών, θα διατηρήσει την αυτοδιοικητική του αυτονομία, μακριά από όποιες χειραγωγήσεις.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, εξέφρασε την θερμή του υποστήριξη στον Παρασκευά Παρασκευόπουλο και στο συνδυασμό, μίλησε για αξιόπιστες και ικανές αυτοδιοικητικές δυνάμεις με ανανεωτικό πνεύμα και αυτονομία που συγκεντρώνονται γύρω από τον Παρασκευά Παρασκευόπουλο, επέκρινε όσους ευκαιριακά και ετερόκλητα σηκώνουν τη σημαία του αντιμνημονίου, παραβιάζοντας έτσι την αυτονομία και το ρόλο της αυτοδιοίκησης.  Ο κ. Κουβέλης, δήλωσε την αντίθεσή του στα κομματικά, πολωτικά διλλήματα που τίθενται  ενόψει των δημοτικών – αυτοδιοικητικών εκλογών και από το ΠΑΣΟΚ και από τη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας, ότι κόμμα, διαχωρίζουμε, με σαφήνεια, τη θέση μας, καταψηφίζοντας το μνημόνιο, αλλά οι επερχόμενες εκλογές έχουν αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού


NEWSLETTER