Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2011 21:18

Ρίχνει τους τόνους ο δήμαρχος Μεσσήνης στην κόντρα για τη μεταφορά των μαθητών και καλεί τον Αλευρά να συνεργαστούν

Γράφτηκε από τον
Ρίχνει τους τόνους ο δήμαρχος Μεσσήνης στην κόντρα για τη μεταφορά των μαθητών και καλεί τον Αλευρά να συνεργαστούν

«Αντιπαρέρχομαι τις δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη, χωρίς να θέλω να απαντήσω. Ομως τονίζω ότι επείγει να συνεργαστούν ο ίδιος και το ΚΤΕΛ για να λυθεί το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών» δήλωσε χθες ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος.
Παρατήρησε ωστόσο ότι η αναφορά του σε εισαγγελική παρέμβαση υπαγορεύεται από πρόσφατο ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου, «που έχω υποχρέωση να υλοποιήσω» όπως χαρακτηριστικά είπε.
Ο δήμαρχος προέβη στις πιο πάνω δηλώσεις απαντώντας σε σχετική ερώτηση της «Ε», με αφορμή το σχολιασμό του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά στις αιτιάσεις του Δήμου Μεσσήνης ως προς τους υπαίτιους για το αδιέξοδο στη μεταφορά των μαθητών.
Πάντως, ο Στ. Αναστασόπουλος, τόσο με όσα είπε χθες, όσο και με τη γενικότερη στάση του -καθώς η προθεσμία που έθετε το ψήφισμα παρήλθε χωρίς ο δήμος να προσφύγει στον εισαγγελέα- άφησε να διαφανεί ότι δεν θέλει να προκληθούν εντάσεις και συγκρούσεις.
«Ηδη ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ βρίσκεται στο Δημαρχείο και συνεργάζεται σε μια προσπάθεια να υπάρξει λύση. Αυτό που ενδιαφέρει τη δημοτική αρχή είναι να λυθεί το πρόβλημα, αλλά εξ ίσου μας ενδιαφέρει να σταματήσει επιτέλους η παραπληροφόρηση από το ΚΤΕΛ πως υπαίτιος είναι ο δήμος» τόνισε ο Στ. Αναστασόπουλος.


NEWSLETTER