Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 20:52

Επιστολή - απάντηση για το αλάτι στο Χατζή 

Γράφτηκε από την
Επιστολή - απάντηση για το αλάτι στο Χατζή 

Οντως είναι περίεργο, λυπηρό και ανεξήγητο το περιστατικό με το αλάτι στο Δημοτικό Κατάστημα Χατζή. Αλλά πιο περίεργος ακόμη είναι ο τρόπος που εξελίχθηκαν τα γεγονότα. Η συγκεκριμένη υπάλληλος που είδε πρώτη το αλάτι, ενημέρωσε μόνο τον εντεταλμένο της Βουφράδος και αυτός τον κ. Τσώνη. Οπως μας είπε ο ίδιος στο συμβούλιο αντικαταστάθηκαν αμέσως όλες οι κλειδαριές. Αναρωτιέμαι λοιπόν μήπως αυτό ήταν το ζητούμενο;

Εκείνη την ημέρα γύρω στις 10:15 ανέβηκα στα γραφεία, γιατί δεν μου είπε κανείς τίποτα; Γιατί δεν με ενημέρωσαν για το γεγονός; Και την ίδια στιγμή ο κ. Τσώνης αφού το ήθελε όπως λέει γιατί δεν κάλεσε την Αστυνομία; Γιατί δεν το έπραξε; Ομως εκ των υστέρων ο κ. Τσώνης απειλεί με μηνύσεις, δικηγόρους και εισαγγελείς. Βεβαίως να ενημερωθεί ο εισαγγελέας από τον κ. Τσώνη όχι μόνο για αυτό αλλά και για άλλα, για τις αποδεδειγμένες οφειλές στον δήμο από σύμβουλό του, που παράνομα ορκίστηκε και συνεχίζει να μένει στη θέση του. Ας το κάνει λοιπόν.

Η υπάλληλος και ο κ. Τσώνης αφήνουν αιχμές προς το πρόσωπό μου, για το ποιος έχει κλειδί και υπαινίσσονται διάφορα. Ενημερώνω λοιπόν όλους (προς απογοήτευση ίσως ορισμένων) ότι εγώ διέθετα κλειδί μόνο της κάτω εξώπορτας για την αίθουσα των συνεδριάσεων των τοπικών συμβουλίων. Ουδέποτε είχα πρόσβαση στα γραφεία ούτε ήθελα να έχω, αυτό το γνωρίζουν όλοι. Αρα τέτοιου είδους υπαινιγμούς δεν δέχομαι από κανέναν και κυρίως από τον κ. Τσώνη.

Πάρα πολλά χρόνια παλεύω μόνη μου με οδηγό την αξιοπρέπεια και την αλήθεια, έχω δώσει δείγματα γραφής, για αυτό οι συνδημότες μου με εκτιμούν, με τιμούν με την ψήφο τους, τους σέβομαι και τους ευχαριστώ όλους. Αυτά που γίνονται είναι για γέλια και για κλάματα μαζί, μόνο ως κατάντια και αίσχος μπορούν να χαρακτηριστούν.

Τώρα όσον αφορά το άλλο θέμα της τοιχοκόλλησης απόφασης του κ. Τσώνη για την άδικη και αδιανόητη μετακίνηση του υπαλλήλου της Βουφράδος στη Μεσσήνη, που αναστάτωσε και έφερε άνω κάτω την τοπική κοινωνία. Με κατηγορεί ο κ. Τσώνης και με απειλεί με μήνυση, ας το κάνει. Τι πιο φυσιολογικό για έναν πολίτη να έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και να κατεβάζει έγγραφα από τη "Διαύγεια". Σοβαρευτείτε λοιπόν. Και βέβαια αυτό το έκανα και αν χρειαστεί θα το ξανακάνω για την ενημέρωση των δημοτών.

Ουδέποτε όμως τοιχοκόλλησα και έγραψα επάνω “πολιτική δίωξη”. Αυτό προφανώς να το έκανε αυτός που σας ενημέρωσε γιατί έτσι ίσως έχει συνηθίσει να συμπεριφέρεται. Εγώ απλώς το εκτύπωσα και το έδωσα στα καφενεία του χωριού μου για ενημέρωση. Τη δική σας απόφαση εκτύπωσα κ. Τσώνη, δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί εξοργιστήκατε τόσο πολύ; Ακόμη και ο ίδιος εκνευρίζεστε με τις αποφάσεις που παίρνετε;

Ξέρετε κ. Τσώνη υπάρχουν ακόμη κάποιοι άνθρωποι που δεν διστάζουν να λένε πάντα την αλήθεια και να κοιτάζουν τους ανθρώπους στα μάτια. Αναρωτιέμαι η Μεσσήνη αυτόν τον δήμαρχο έψαχνε; Να τον χαίρεται.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία,

 

Αντωνία Βαμβακά

Πρόεδρος Τ.Κ. Χατζή


NEWSLETTER