Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 16:13

Ικανοποίηση Μάκαρη για τα φωτοβολταϊκά στο Μουσικό 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ικανοποίηση Μάκαρη για τα φωτοβολταϊκά στο Μουσικό 

Την ικανοποίησή του που, επιτέλους, τα φωτοβολταϊκά στη στέγη του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας συνδέθηκαν με το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ, όπως είχε προτείνει η παράταξή του, εκφράζει με γραπτή του δήλωση ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μανάλης Μάκαρης.

Υπενθυμίζει ότι «προ 9μήνου θέσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της μη λειτουργίας των φωτοβολταϊκών στη στέγη του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας (αλλά και του ΕΕΕΕΚ) και ζητήσαμε την άμεση τακτοποίησή του» και σημειώνει: «Σήμερα, 4 ολόκληρα χρόνια μετά την εγκατάστασή τους, και κατόπιν της δικής μας παρεμβάσεως επιτέλους συνδέθηκαν με το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ, εξοικονομώντας αναγκαίους πόρους για τις αντίστοιχες σχολικές μονάδες. Αν τα φωτοβολταϊκά πάνελ είχαν συνδεθεί  από την αρχή θα είχαν εξοικονομηθεί 29.000 ευρώ για το Μουσικό Σχολείο».

Ο κ. Μάκαρης ότι «ο Δήμος Καλαμάτας έχει υποχρέωση να αξιοποιήσει στο έπακρον τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα προγραμματική περίοδος ΕΣΠΑ για την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στα δημοτικά κτήρια, τα σχολεία και τις αθλητικές εγκαταστάσεις».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER