Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 19:40

Κατσίβελας κατά Κόλλια: “Η εποχή της πλάκας  έχει περάσει ανεπιστρεπτί”

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Κατσίβελας κατά Κόλλια: “Η εποχή της πλάκας  έχει περάσει ανεπιστρεπτί”

Να απολογηθεί για τις ημέρες και τα έργα του καλεί τον πρώην δήμαρχο Κώστα Κόλλια ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, απαντώντας στην χθεσινή δήλωση του πρώτου για τον τοπικό αστυνόμο στα Φιλιατρά.

Σηκώνοντας μάλιστα το γάντι τονίζει ότι ο πρώην δήμαρχος επιδίδεται σε αγώνα δηλώσεων με κριτική στη δημοτική αρχή, ενώ καταλήγει λέγοντας πως η εποχή της πλάκας για την Τριφυλία έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση - απάντηση στον κ. Κόλλια αναφέρει: «Ο κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, τέως δήμαρχος Τριφυλίας, τον τελευταίο καιρό επιδίδεται σε αγώνα δηλώσεων που κατά κύριο στόχο έχουν την κριτική στη σημερινή δημοτική αρχή, δικαίωμα που αναντίρρητα έχει. Η δημοτική αρχή, εκτός των άλλων έδωσε μια μάχη εναντίον της υποτιθέμενης μεταρρύθμισης της Αστυνομίας που σαν συνέπεια έχει το κλείσιμο των Αστυνομικών Τμημάτων και υπογραφή αποδοχής και συναίνεσης δεν πρόκειται να βάλει. Αν το κάνει ο κ. Κόλλιας δεν μας αφορά, αλλά δεν έχει και αξία. Αυτό που όφειλε όμως και δεν έκανε ο κ. Κόλλιας  ήταν να απολογηθεί για τις ημέρες του και τα έργα του, που αυτή η δημοτική αρχή με πολύ μεγάλο αγώνα, υπομονή και συνέπεια  προσπαθεί και καταφέρνει να ανατρέψει και οι πολίτες δεν μπορούν να ξεχάσουν. Η εποχή της πλάκας για την Τριφυλία έχει περάσει ανεπιστρεπτί».

Κ.Μπ.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER