Κυριακή, 05 Μαρτίου 2017 10:09

Η Ιωάννα Μαραβελή επικεφαλής της ΡΑΚΙ

Γράφτηκε από τον

Η Ιωάννα Μαραβελή αναλαμβάνει δημοτική σύμβουλος Τριφυλίας και επικεφαλής της παράταξης Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση (ΡΑΚΙ) Τριφυλίας.

Η αλλαγή προσώπων έρχεται μετά την παραίτηση του επικεφαλής της παράταξης Επαμεινωνδα Βουδούρη, η οποία έγινε στα πλαίσια της εναλλαγής προσώπων που είχε αποφασιστεί από την αρχή στο συνδυασμό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη σειρά των εκλεγμένων μετά τον κ. Βουδούρη ακολουθούσαν οι Βάσω Βρετού και Σίση Πανοπούλου που για προσωπικούς τους λόγους δεν ανέλαβαν τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Η κ. Μαραβελή αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα από την Κυριακή που συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο για τις δημαιρεσίες.

Τέλος να τονίσουμε πως ήδη από την παράταξη της ΡΑΚΙ έχουν αντικατασταθεί ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Θεοδωρακόπουλος ο οποίος παραιτήθηκε λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων και την θέση του τότε ανέλαβε ο Επαμεινώνδας Βουδούρης εκλεγμένος στην ΔΕ Κυπαρισσίας. Επίσης έχει παραιτηθεί ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Τάμπασης από την ΔΕ Φιλιατρών και την θέση του κατέλαβε ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος.

Κ.Μπ.