Κυριακή, 05 Μαρτίου 2017 11:32

Ο Νίκας θα γκρεμίσει τις εγκαταστάσεις του ΝΟΚ και του Αίολου, που δεν νομιμοποιούνται!

Γράφτηκε από την

Θα γκρεμιστούν οι ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του ΝΟΚ και του Αίολου που δεν μπορούν να νομιμοποιηθούν, διευκρίνισε ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας, προχθές το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ξεκινώντας την απάντησή του σε ερώτηση που του υποβλήθηκε, ο κ. Νίκας έκανε λόγο «γι’ αυτά τα δύο κτίσματα, του ΝΟΚ και του Αίολου που μας ντροπιάζουν…» και προκάλεσε την αντίδραση του συμβούλου Μιχάλη Αντωνόπουλου (ήταν πολίστας του ΝΟΚ), που μίλησε για προσβολή στους συλλόγους και τους ανθρώπους τους. Ο δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι αναφέρεται στις κατασκευές και δήλωσε πως «εγώ τιμώ δύο φορές τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν σ’ αυτές τις εγκαταστάσεις και τους συλλόγους».

Ο κ. Νίκας ενημέρωσε ότι «στο μάστερ πλαν του λιμανιού θα σημειωθεί ο χώρος που θα γίνουν νέες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις. Εμείς θα προτείνουμε να είναι ίδια η θέση». Παρατήρησε ότι «δεν μπορούν να νομιμοποιηθούν οι εγκαταστάσεις που είναι μέσα στον αιγιαλό» και πρόσθεσε: «Είναι άθλιες και πρέπει να τις βελτιώσουμε. Να νομιμοποιηθούν αυτές που μπορούν, τις άλλες να τις γκρεμίσουμε. Αυτά θα τα συζητήσουμε σε συνάντηση με συλλόγους και άλλους φορείς».