Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011 18:17

Κατάληψη των υπηρεσιών στο Δήμο Ανατολικής Μάνης

Γράφτηκε από την

Μετά από συνέλευση των εργαζομένων ΟΤΑ Δήμου Ανατολικής Μάνης, σήμερα Παρασκευή 14/10/2011, αποφασίστηκε η κατάληψη και το κλείσιμο όλων των υπηρεσιών του Δήμου Ανατολικής Μάνης την Δευτέρα 17 και Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011 με περαιτέρω κλιμάκωση και κορύφωση την Πανελλαδική γενική απεργία της 19ης Οκτωβρίου.
Μπαίνουμε σε αυτήν την κινητοποίηση όχι γιατί το θέλουμε, αλλά γιατί αναγκαζόμαστε.  Δεν διεκδικούμε προνόμια, παρά μόνο την αξιοπρεπή διαβίωσή μας καθώς και των οικογενειών μας, που εδώ και μήνες η κυβέρνηση και η τρόικα μας αφαιρούν.
Μαζί με τη μείωση των δικών μας μισθών μειώνονται και οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα, καταργήθηκαν και καταργούνται οι Σ.Σ.Ε., αυξήθηκε η ανεργία κλείνουν κατά δεκάδες μαγαζιά και επιχειρήσεις, νοσεί η ίδια η κοινωνία.  Στο εγγύς μέλλον πρόκειται να βγουν εκτός εργασίας και να απολυθούν κατά χιλιάδεςq δημόσιοι, δημοτικοί και ιδιωτικοί υπάλληλοι.
Προσδοκούμε στην κατανόηση και τη συμπαράσταση των συμπολιτών μας σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, που περνάμε όλοι μας …

Οι εργαζόμενοι του Δήμου
Ανατολικής Μάνης


NEWSLETTER