Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 10:12

Στην Αποκεντρωμένη ο Κατσίβελας για κυκλοφοριακή μελέτη 

Γράφτηκε από τον
Στην Αποκεντρωμένη ο Κατσίβελας για κυκλοφοριακή μελέτη 

Στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια στην Πάτρα βρέθηκε ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, προκειμένου να προωθηθούν οι διαδικασίες έγκρισης της κυκλοφοριακής μελέτης για την πόλη της Κυπαρισσίας.

Εκεί συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν τη μελέτη  και μπήκαν οι τελευταίες υπογραφές από την πλευρά του δημάρχου στην υποβολή της, μετά τις παρατηρήσεις που είχαν γίνει. Οπως επισημάνθηκε υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση από την πλευρά του Λιμενικού Ταμείου, που εκκρεμούσε η έγκρισή του. Ετσι πλέον απομένει η υπογραφή και η έγκριση από τον γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας για να μπορέσει η μελέτη να τεθεί σε εφαρμογή.

Να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη αφορά το σύνολο της πόλης της Κυπαρισσίας και εκκρεμεί για πάνω από ένα χρόνο καθώς αρχικά είχε ειπωθεί ότι θα εφαρμοζόταν δοκιμαστικά πέρυσι του Αγίου Πνεύματος - κάτι που δεν έγινε. Σύμφωνα με τη μελέτη οι περισσότεροι δρόμοι της Κυπαρισσίας γίνονται μονής κατεύθυνσης, εκτός από τον κεντρικό δρόμο της Ελευθερίου Βενιζέλου. Προβλέπεται και κυκλοφοριακή ρύθμιση για την Ανω Πόλη της Κυπαρισσίας, όσον αφορά την πρόσβαση σε αυτή.

Κ.Μπ.

 

 


NEWSLETTER