Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 18:07

Καθυστερεί η ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Καθυστερεί η ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων Τριφυλίας

Ούτε χθες ανακοινώθηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Τριφυλίας αν και η θητεία τον προηγούμενων έχει λήξει από το τέλος Φεβρουαρίου.

Ωστόσο μετά τις διευκρινίσεις από το υπουργείο Εργασίας σχετικά με τους συνταξιούχους αιρετούς που καταλαμβάνουν θέσεις ευθύνης, φαίνεται ότι ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας θα προχωρήσει στον ορισμό αντιδημάρχων σύμφωνα με τον σχεδιασμό που είχε καταλήξει.

Ετσι πέρα από την ήδη ορισμένη αντιδήμαρχο Γιάννα Κωνσταντέλου, αναμένονται να οριστούν επίσης οι Γιάννης Μερκούρης και Παναγιώτης Τσίγγανος που ήταν αντιδήμαρχοι μέχρι και πρόσφατα, όπως και οι Γιώργος Τσακανίκας, Αναστάσιος Πούλος και Γιάννης Κατσούλας.

Από εκεί και πέρα τις τελευταίες ημέρες έχουν πυκνώσει οι πληροφορίες που θέλουν αλλαγές και στην Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης - Αποχέτευσης Τριφυλίας. Εκεί όμως να σημειώσουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο έχει θητεία όση και η δημοτική αρχή, πράγμα που σημαίνει ότι για να γίνουν αλλαγές θα πρέπει να παραιτηθεί το σημερινό συμβούλιο και να παρθεί νέα απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο. Μέχρι πρόσφατα αυτό που είχε διαφανεί ήταν ότι δεν θα είχαμε αλλαγές ωστόσο πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά είτε για ριζικές είτε για μερικές αλλαγές.

Κ.Μπ.

 

 


NEWSLETTER