Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 13:57

Πληροφορίες Νίκα οτι θα κλείσουν όλα τα κέντρα νεοσυλλέκτων και όχι μόνο της Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πληροφορίες Νίκα οτι θα κλείσουν όλα τα κέντρα νεοσυλλέκτων και όχι μόνο της Πελοποννήσου

Την ενημέρωση, οτί ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος έχει εκφράσει την πρόθεση της κυβέρνησης να κλείσουν όλα τα κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων και όχι μόνο αυτά της Πελοποννήσου, δήλωσε ότι έχει ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.

Μιλώντας σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Νίκας τόνισε ότι από την πλευρά του ο Δήμος θα κάνει το καθήκον του διεκδικώντας τη διατήρηση της λειτουργίας του στρατοπέδου της Καλαμάτας, το οπόιο δεν επιθυμεί να περάσει στο Δήμο Καλαμάτας, αλλά να συνεχίσει "να επιτελεί στρατιωτικές ανάγκες της χώρας".

Παναγιώτα Ντίντα

Σχόλια  

0 # Μας δουλεύει ο Νίκας 13-03-2017 05:59
με τις ... μυστικές πηγές του ; Στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου αμύνης από το 2010 έχει ανακοινωθεί η πρόθεση και ο σχεδιασμός για κλείσιμο όλων των σχετικών κέντρων ανά την χώρα, στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης δαπανών και πόρων ανθρώπινου δυναμικού, ως και οτι οι υπόχρεοι θα παρουσιάζονται απ' ευθείας στις μονάδες. Από ό,τι φαίνεται ο Νίκας διαβάζει προσεκτικά τις ειδήσεις και όταν διαπιστώνει κενό στην ενημέρωση και αντίληψη του αγοραστικού του κοινού, σπεύδει να τις εκμεταλλευθεί, αφήνοντας υπονοούμενα για υψηλές διασυνδέσεις, μυστικές πηγές και πράσινα άλογα, ενώ οι επαναλαμβανόμεν ες δηλώσεις Καμμένου δεν είναι άλλο από προλείανση του εδάφους, ώστε η εφαρμογή να επέλθει ανώδυνα για τις τοπικές κοινωνίες που συνδέουν την οικονομική ευημερία και τις φοβίες τους με τα κέντρα αυτά.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER