Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 14:24

Η λογική του παραλόγου

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η λογική του παραλόγου

H λογική του παραλόγου επικρατεί στο Δήμο Πύλου-Νέστορος κυρίως μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα των στελεχών της μείζονος μειοψηφίας και συγκεκριμένα των κ. Δημητρίου Σιψά και κ. Κωνσταντίνου Τσορώνη.

Από την μία πλευρά ο κ. Σιψάς αναφερόμενος στην πολιτική ηθική και την δημοκρατία, παρέχει επαρκή παραπληροφόρηση αναφορικά με την διαδικασία των δημαιρεσιών του Δ.Σ. Πύλου-Νέστορος που αφορούσε την εκλογή προεδρείου, τακτικών και αναπληρωματικών μελών στις Επιτροπές Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής που διενεργήθηκε κατά την 5η Μαρτίου 2017 με καθ' όλα απόλυτα δημοκρατικό και νόμιμο τρόπο.

Αντί να εστιάσει στην παντελή απουσία των συμβούλων της παράταξής του, κατά την διαδικασία μιας τόσο σημαντικής διαδικασίας, λασπολογεί συστηματικά και ανεπιτήδευτα αποκαλώντας μας καιροσκόπους, ευελπιστώντας με τον τρόπο αυτόν να καλύψει την παντελή αδιαφορία και ανυπαρξία της παράταξής του. Στην πραγματικότητα ο κ. Σιψάς νοσεί από επιλεκτικό Αλτσχάιμερ όταν είναι να αναφερθεί στις κατά καιρούς επανειλημμένες αλλά άκαρπες προσπάθειές μου για επικοινωνία και συνεννόηση με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Καραμπάτσο Νικόλαο κάθε φορά που προκύπτουν θέματα σοβαρά τα οποία χρήζουν μία άμεση επίλυση. Ο κ. Σιψάς επιπλέον ξεχνά την σύσσωμη υποστήριξη του συνδυασμού μας «Κοινωνία σε Κίνηση» κατά την διάρκεια της υποψηφιότητάς του για την θέση του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Τσορώνης Κωνσταντίνος, λάμποντας διά της απουσίας του, αναφορικά με την εξέλιξη των δημαιρεσιών της 5ης Μαρτίου, μη αποδεχόμενος το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, μας κατηγορεί για επίδειξη δυνάμεων και συμμαχιών τις οποίες δεν διστάζει να παρομοιάσει με τις αντίστοιχες συμμαχίες του «βρόμικου 89».

Σε απάντηση όλων των ανωτέρω θλιβερών ανακοινώσεων και εκρήξεων θυμού των συναδέλφων μου θα ήθελα να επισημάνω ότι ως επικεφαλής παρατάξεων αντιπολίτευσης οφείλουμε να αγωνιζόμαστε συλλογικά αλλά και αρμονικά για το καλό αυτού του τόπου. 

Επιπρόσθετα με το χέρι στην καρδιά θα ήθελα να υποβάλλω ερώτημα και στους δύο παραπάνω αναφερόμενους αναφορικά με το τι σημαίνει τελικά πολιτική ηθική και ποια είναι τα όρια της δημοκρατίας; 

Ο συνδυασμός μας «Κοινωνία σε Κίνηση» διαπιστώνοντας μετά λύπης την παραπαίουσα πορεία των στελεχών της μείζονος αντιπολίτευσης δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να καλύψει τα κενά που δημιουργούνται. Με μοναδικό σύμμαχό της την αγάπη του κόσμου που καθημερινά δυναμώνει και ενισχύει την προσπάθειά μας, αρνούμαστε οποιεσδήποτε στρατηγικές επιβολής εξουσίας και μέσα από καινοτόμες ενέργειες και διαδικασίες, καταργώντας τα στερεότυπα, θέτουμε το δικό μας λιθαράκι, για την καλύτερη δυνατή και δημοκρατική εκπροσώπηση των συμφερόντων αυτού του τόπου.

 

Εκ μέρους της παράταξης «Κοινωνία σε Κίνηση»

Ηλίας Κανάκης

Επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας Δ. Πύλου-Νέστορος

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER