Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 16:43

Επιμένει στην άρνηση για τοπικό αστυνόμο ο δήμαρχος Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Επιμένει στην άρνηση για τοπικό αστυνόμο ο δήμαρχος Τριφυλίας

 

«Υπογραφή για τοπικό αστυνόμο στα Φιλιατρά αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο δεν βάζει» επανέλαβε για ακόμη μια φορά ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Το θέμα έθιξε η επικεφαλής της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας Ιωάννα Μαραβελή τονίζοντας ότι αυτό το δικαίωμα που δίνει ο νόμος για τους κατοίκους των Φιλιατρών θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν, προτείνοντας να γίνει και ονομαστική ψηφοφορία για το θέμα. 

Από την πλευρά του ο δήμαρχος, αφού τόνισε ότι έχουν εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διαλόγου υπογραμμίζοντας πως την ευθύνη έχει αυτός που βάζει την τελευταία υπογραφή ρίχνοντας έτσι τις ευθύνες στην κυβέρνηση, σημείωσε ότι έχουν διαβουλευθεί με τα τοπικά συμβούλια και την τοπική κοινωνία και αυτή τη μεταρρύθμιση δεν μπορούν να την δεχθούν. Την ευθύνη της μεταρρύθμισης, όπως είπε, την έχει η κυβέρνηση και αν νομίζουν ότι χρειάζεται τοπικό αστυνόμο ας τον βάλουν.

Για έγκλημα που γίνεται στην Τριφυλία μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σαρματζής για το οποίο, είπε, την ευθύνη έχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και οι τοπικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. "Δεν θα συναινέσουμε στον τοπικό αστυνόμο και το θέμα δεν κλείνει. Υπάρχουν δεσμεύσεις και θα περιμένουμε να τις δούμε από τα άλλα κόμματα", ανέφερε.

Κ.Μπ.

 

 


NEWSLETTER