Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 08:32

Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι Οιχαλίας 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι Οιχαλίας 

 

Νέους αντιδημάρχους όρισε χθες ο δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος, με θητεία μέχρι τις 31 Αυγούστου 2019. Είναι οι Αθανάσιος Κόλλιας, Ευστάθιος Τασιόπουλος, Γεώργιος Μακρυνιώτης (με αμοιβή), Γιάννης Ηλιόπουλος και Γεώργιος Μέρμηγκας (χωρίς αμοιβή). Αναπληρωτής του δημάρχου ορίστηκε ο αντιδήμαρχος Γ. Ηλιόπουλος.

Ο κ. Κόλλιας είναι υπεύθυνος οικονομικών θεμάτων, καταστημάτων, επιχειρήσεων και εμπορίου. Ο κ. Τασιόπουλος ύδρευσης - αποχέτευσης, αντιπλημμυρικών και εγγειοβελτιωτικών έργων και των Δημοτικών Ενοτήτων Είρας και Ανδανίας. Ο κ. Μακρυνιώτης τεχνικών έργων (εκτός ύδρευσης - αποχέτευσης), πολεοδομικού σχεδιασμού, καθαριότητας, περιβάλλοντος και της Δημοτικής Ενότητας Οιχαλίας. Ο κ. Ηλιόπουλος διοικητικών θεμάτων, ανάπτυξης και προγραμματισμού, κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης και της Δημοτικής Ενότητας Μελιγαλά. Ο κ. Μέρμηγκας κυκλοφοριακού, παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού και νεολαίας, παιδικών χαρών και της Δημοτικής Ενότητας Δωρίου.

Με την ίδια απόφαση ορίστηκαν εντεταλμένοι σύμβουλοι ο Γιάννης Μιτζάς για τον πρωτογενή τομέα, τις υποδομές και την απασχόληση και ο Ευθύμιος Βεργής για τις σχέσεις του δήμου με φορείς και δημότες που δραστηριοποιούνται και διαμένουν εκτός του δήμου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER