Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011 21:19

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκμετάλλευση περιπτέρων

Γράφτηκε από τον

Για δεύτερη φορά προχωράει ο Δήμος Καλαμάτας σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμετάλλευση περιπτέρων στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα περίπτερα στη διασταύρωση Μιαούλη και Αναλήψεως (αναμένεται να μετακινηθεί κατά 4 μέτρα βορειοδυτικά) και στην οδό Γιατράκου (θα μετακινηθεί στην πλατεία νεκροταφείου).
Δικαίωμα εκμετάλλευσης αυτών των περιπτέρων έχουν α) όσοι συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στα πολεμικά γεγονότα της χρονικής περιόδου από 20 Ιουλίου έως 24 Αυγούστου 1974 στην Κύπρο, του έτους 1964 σε Τυληρία και Λευκωσία και του έτους 1967 σε Κοφινού και Αγίους Θεοδώρους της Κύπρου, β) οι χήρες τους που παραμένουν άγαμες και, ελλείψει αυτών, τέκνα που έχουν αναπηρία άνω του 60%, γ) άτομα με αναπηρία άνω του 67% και δ) πολύτεκνοι.
Παράλληλα ο Δήμος Καλαμάτας έπειτα από έρευνα των υπηρεσιών ανακοινώνει ότι υπάρχουν 4 περίπτερα χωρίς ιδιοκτήτη, λόγω θανάτου του προηγούμενου δικαιούχου. Πρόκειται για τα περίπτερα: Στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Αύρας που θα μετατοπιστεί μετά την ολοκλήρωση της πράξης εφαρμογής της Ανατολικής Παραλίας. Στη συμβολή Καλλιπατείρας και Μ. Αλεξάνδρου που θα μετατοπιστεί από το ανατολικό στο δυτικό πεζοδρόμιο. Στη συμβολή Αριστομένους και Σόλωνος που ίσως μετατοπιστεί κατά την εκτέλεση των εργασιών της προγραμματιζόμενης κατασκευής υπόγειου πάρκινγκ στην περιοχή του Διοικητηρίου. Και στη διασταύρωση Λεΐκων και Αρτέμιδος που πρόκειται να μετατοπιστεί λίγο βορειότερα από τη σημερινή του θέση.


NEWSLETTER